LUNA ĐOGANI POSLE POBEDE U "ZADRUZI 2": Nisam očekivala da mi Marko čestita, a Slobu sam mu namerno spominjala

Luna Đogani pobednica je druge sezone "Zadruge" i osvojila je glavnu nagradu od 50.000 evra. Odnela je 30 odsto glasova publike, a Marko Miljković je sa 15 odsto glasova zauzeo drugo mesto.

- Iskreno ja sam toliko zbunjena, sva se tresem. Nemam šta da kažem. Nekad sam očekivala pobedu, nekad nisam, vraćala sam stalno film u glavi da li sam ja ovo zaslužila, toliku podršku od ljudi imam i hvala im što postoje. Ovo znači da sam naučila neke stvari i neke lekcije o sebi i da moram nešto da promenim i da počnem da više razmišljam o sebi - izjavila je Luna.

Luna i Marko raskinuli su samo 24 časa pred finale, a na kraju su ostali zajedno - do kraja. Ipak, nije joj lako palo što je ostala bez dečka.

- Bez jače polovine sam izašla iz Zadruge, jer očigledno nije bila dovljno jaka ljubav. Borila sam se za tu vezu pet meseci, ali je bilo suđeno da budemo jedno protiv drugog. Ne verujem da ću se čuti sa Markom, za nas dvoje nema budućnosti. Kad vratim film, muka mi je. Nisam očekivala da mi Marko čestita, on je takav.

- Ova Luna je sada jača, čvršća, bolja. Ja sam borac. Ovo je Luna koja je prava, u Zadruzi 1 sam bila duh. Stanija ništa nije kriva, Marko je kriv. Svađala sam se sa njom, jer sa njim ne razgovaram. To je bila igra da bi mene povredili - rekla je pobednica Zadruge 2.

Došli su da je podrže i majka Anabela Atijas i otac Gagi Đogani, ali njih dvoje nisu razgovarali tokom večeri, što je i Luna primetila.

- Mama i tata mi ništa nisu rekli još, vidim po facama da nešto nije u redu. Turbulentna sam bila, ne kajem se ni zbog čega, mislim da sam naučila toliko mnogo - prokomentarisala je.

Budući da se Sloba Radanović tokom večeri pojavio na bini i otpevao "Kocku", a da Luna to nije očekivala, njena reakcija svima je bila dostupna.

- Iskreno, Slobu nisam videla, čula sam pesmu, u tom trenutku sam razgovarala sa Aleksandrom. On je za mene samo jedan pevač koji peva svoju numeru - izjavila je, iako nije tako delovalo na snimku.

S obzirom na to da planira muzičku karijeru, te da je mnogi porede sa Anastasijom Ražnatović, Luna je i to prokomentarisala.

- Anastasija je jedno, ja sam drugo. Mi smo bile najbolje drugarice, ona je moja kuma i ja sam ponosna na njen uspeh. Anastasija i ja smo različite po senzibilitetima, ona je zatvorena, ne dozvoljava nikome da je povredi - objasnila je Luna.

A budući da o Kiji Kockar imala uglavnom lepe reči posle svega, sve je zanimalo da li možda planira duet sa njom.

- Nema potrebe, to bi bilo previše - rekla je Luna.

Pošto se Sloba provlačio i kroz ovu sezonu "Zadruge", Luna je često znala da "pecne" Marka pričom o Radanoviću, a to je, kako kaže, radila da bi ga povredila.

- Slobu sam pominjala Marku jer znam da ga to booli, on je meni radio mnogo gore stvari. Dosta mi je da me neko ponižava kao ženu - zaključila je Luna.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.