PRIVEDEN VOĐA "NOVIH FOSILA": Rajko Dujmić fizički napao suprugu?

Vođa popularne zagrebačke grupe "Novi fosili" Rajko Dujmić ponovo je pre tri dana priveden zbog novog slučaja pretnji i fizičkoga napada na suprugu, prenosi hrvatski "Jutarnji list".

Dujmića (64) je policiji prijavila supruga, tvrdeći da joj je pretio i da ju je udario, dok je on navodno tvrdio da se događaja uopšte ne seća i da je bio jako pijan, navodi list.

Policija ga je prijavila zbog pretnji, a istražni sudija zagrebačkog Županijskog suda mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Dujmiću to nije prvi događaj u kojem je pritvoren zbog napada na suprugu, ali je u ranijem postupku pre četiri godine pravosnažno oslobođen.

Tada mu je zagrebački Opštinski krivični sud izrekao kaznu od šest meseci zatvora uslovno na dve godine, ali se on usprotivio presudi i posle suđenja oslobođen.

Uprkos tom događaju Dujmić i njegova supruga Snježana koji su u braku već više od tri decenije nastavili su zajednički život, a Snježana je nakon tog incidenta za "Jutarnji list" izjavila da Rajka nije prijavila već da su komšije pozvale policiju.

Izvor: Tanjug
Foto: Croatia Records - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.