LUKSUZ NA NOVOM BEOGRADU: Posle trijumfa u Zadruzi, Luna Đogani uselila se u svoj stan!

Luna Đogani pobedila je sinoć u finalu "Zadruzi 2" kada je osvojila 50.000 evra!

Ono što ju je oduševilo, a u isto vreme šokiralo, jeste to što ju je majka Anabela Atijas nakon pobede odvela u stan za koji joj je rekla da ga je iznajmila.

Međutim, kada su ušle u stan, Anabela joj je predala ključeve i rekla da je to njen novi stan. Luna je sa 23 godine učešćem u Zadruzi 1 i 2 osvojila novac, koji je Anabela iskoristila kako bi joj kupila stan na Novom Beogradu.

- Pošto sam ja previše zbunjena, hoću da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Vi ste moja ljubav, mnogo vam hvala. Ovo je moja velika pobeda. Pobedili smo, a i onima koji su mislili da su nas uništili da kažem da nisu. U šoku sam što uopšte držim telefon. Želim da vam kažem lepe vesti. Ono o čemu sam pričala toliko meseci, moj životni san se ostvario, zahvaljujući mami i njenom mužu, celoj porodici i prijateljima, ja sam sa 23 godine zaradila sebi i ostvarila da imam stan. Mama je opremila stan zajedno sa Andrejem. Baš je u mom stilu - počela je Luna da priča u snimku, a snimala se u novom stanu.

- Mama mi je rekla da mi je iznajmila stan na par dana, a kada sam ušla unutra, dala mi je ključeve. Bila sam u šoku. Još uvek nisam svesna. Ipak, ponosna sam na sebe. Hvala vam svima mnogo. Moram da kažem da ona nikada nije radila nešto što bi meni naškodilo. Ako je išta radila, to je bilo za moje dobro. Moja majka - rekla je Luna Đogani.

Stan je opremljen po najnovijim trendovima, ima dnevnu sobu, spavaću, kupatilo, kuhinju, a posebnu pažnju je Anabela posvetila detaljima.

Tako na zidu piše :

- Ljubav je sve što ti treba!

Ono što je još zanimljivo je luster u obliku velikog Šanel znaka.

Kako stan izgleda, pogledajte u videu.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još