ON JE MOJA PROŠLOST OD KOJE NE MOGU DA POBEGNEM: Luna priznala da je konačno prebolela Slobu i otkrila šta je osećala kad je sinoć zapevao u Zadruzi

Luna Đogani je u emisiji "Razgovor sa pobednicom Zadruge 2" otkrila mnoge stvari koje su zanimale gledaoce, a između ostalog i da li je prebolela Slobu Radanovića.

Darko Tanasijević, koji je bio voditelj emisije, spomenuo je superfinale, pa se osvrnuo na ulazak Slobe Radanovića u ''Zadrugu 2'' gde je tom prilikom pevao svoju pesmu ''Kocka''. Luna je tokom intervjua priznala da je izgubila sve emocije prema Slobi i da je postala ravnodušna.

- Nisam ni videla da je na sceni, ja loše vidim na daljinu. Videla sam crnu košulju, i posle sam shvatila da je to on. Ta pesma je obeležila ''Zadrugu 2'', svi smo je pevali, u poslednje vreme mi je dosadila. Pogledala sam i nisam ga čisto videla. Nije me zanimalo, lagala bih te kada bih ti rekla nešto drugo. Zadruga je njegov uspeh i drago mi je što je uspeo sve to da odradi kako treba. Ipak nisam bila oduševljena nešto preterano, niti je ružno, niti lepo. To je bilo lepo, pa prošlo. Vreme je prošlo i bila sam sa Markom. Nisam sigurno mogla da budem sa njim ako nisam prebolela bivšeg. Sve želim najbolje. Jednostavno nemam emociju da je bio moj dečko, prebolela sam ga - govorila je ona, pa otkrila kada je shvatila da više ne voli Slobu:

- Ja sam osoba koja ne može da sakrije emocije. Bila sam tamo gde sam bila sa Slobom. Početak mi je bio težak, sve je isto bilo. Mnoge stvari su se komentarisale. To mi je normalno, ali on je prošlost od koje ne mogu da pobegnem. Jedno jutro sam pričala sa Zoricom Marković, rekla mi je da ću jednom da ustanem i da prestanem da imam emocije, to se i dogodilo - govorila je iskreno Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videima.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.