PREPOZNAJTE ODMAH: Da li ste našli srodnu dušu ili je u pitanju samo prolazna avantura?

Na početku ste veze i ne možete da odredite da li ste pronašli srodnu dušu ili je u pitanju samo kratkotrajna avantura. Međutim, ako mislite da se samo vi borite s ovim pitanjem, grdno se varate.

Mnogim ženama i muškarcima teško je da odrede da li su započeli vezu sa nekim ko će u njihovom životu ostati dugo, ili samo "protrčati".

Da biste što lakše došli do odgovora saznajte na koje znakove treba da obratite pažnju.

Često nemate o čemu da razgovarate

Nemate o čemu da razgovarate ukoliko se nešto posebno zanimljivo nije dogodilo i pronalazak teme o kojoj ćete razgovarati kad se vidite je vaš najveći problem? Ukoliko ne delite slične poglede na svet, nemate isti humor i stavove, poprilično je jasno da su male šanse za opstanak vaše veze.

Vaši stavovi se ne podudaraju

Baš kao što smo naveli, ako se vaši stavovi sukobljavaju i ako jednostavno ne gajite ni slične vrednosti (porodične, religijske, političke, zdravstvene...), nema smisla da trošite vaše dragoceno vreme.

Zbog njega pate drugi ljudi u vašem životu

Iako je period zaluđenosti osobom u koju ste zaljubljeni potpuno normalan, postoje granice tolerancije za taj period. Ako primetite da ste zbog njega zapostavile karijeru, prijatelje i druge važne delove svog života, trebalo bi da se zapitate šta vam uopšte dobro donosi veza s tom osobom.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.