STAVILA TAČKU NA PRIČE: Dušica Jakovljević iskreno o optužbama da je pijana vodila emisije

Voditeljka Dušica Jakovljević već drugu sezonu vodi emisije koje prate rijaliti program "Zadrugu" i skoro svake večeri je na malim ekranima. A obzirom na to da su je nedavno optuživali da je emisiju vodila u alkoholisanom stanju, Jakovljevićeva je objasnila da je to tako izgledalo zbog viška energije koju ima.
- Ja sam malo pre rekla da jednog dana kad me ne bude da bi trebalo da izdvoje iz mog DNK nešto i da će iz toga nastati neka nova psihoaktivna supstanca jer ja stvarno ne znam... Evo koliko smo radili, pola šest je ujutru ja sigurno neću spavati, nisam pila. Ne pijem, čak i kada je bilo venčanje mog najboljeg druga popila sam čašu vina - izjavila je Dušica koja će uskoro otići na odmor.

- Na odmor ću prvo pet dana u Hrvatsku kod moje drugarice Hane Hadžiavdagić na godišnjicu braka, to je mini odmor. Onda se još malo družim sa zadrugarima, pa oko 26-og, 27-og idem, ne mogu da kažem s kim... Idem s jednim predobrim frajerom i sa jednom devojčicom. To su moji sin i ćerka. Idem s decom na more - raspoloženo je izjavila Jakovljevićka.

Izvor: Blic.rs
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.