Story - poznati i rođendan

Magazin "Story" proslavio je 4. oktobra svoj 5. rođendan glamuroznom žurkom u posebno sređenom prostoru Impuls Halla. Preko 300 zvanica iz sveta muzike, filma, sporta, mode, televizije i javnog života prošetalo je crvenim tepihom na kome se valjda "upoznaju poznati".

Na crveni tepih magazina "Story" već od 21h počele su da se okupljaju zvanice iz sveta domaće estrade - svi oni koje je časopis u kome možete "upoznati poznate" smatrao pravim gostima za svoje slavlje i kojima poziv na ovakav događaj lično/profesionalno znači mnogo.

Tako su svoju odanost magazinu "Story" dokazali: Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović, Haris Džinović, Goca Tržan, Lepa Lukić, Verica Rakočević, Rada Manojlović, Tijana Dapčević, Ana Kokić i Nikola Rađen, Zvonko Marković, Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska, Anabela i Mladen Radulović, Hanka Paldum, Željko Samardžić, brojni muzičari, glumci, kreatori i modeli, TV voditelji, fudbaleri...

A da je glamur dobio (od)sjaj jedne dive dokazuje i pojavljivanje Jelene Karleuše sa suprugom Duškom Tošićem. "Mala od skandala" je na rođendan došla, kao što obično čini, sa stavom - u specijalno iznajmljenom autobusu gradskog prevoza.

Da li je objasnila ono što je htela onome kome je htela - verovatno ćemo u sledećim danima videti iz komentara njenih kolega.

U svakom slučaju valja videti sve zanimljiviju JK sa maskom na licu, a šipkom u ruci!!!

Nakon što su sve zvanice ušle u glavni prostor žurke, koji je bio uređen kao tropsko ostrvo, prisutne je pozdravila glavna i odgovorna urednica Beba Dragić.

Ove godine poznate i one koji se tako osećaju su zabavljala tri benda: Gitarse i Frajle, koji su na akustičnim gitarama odsvirali po 5 pesama za 5. rođendan i Vivo bend, koji je goste zabavljao do ranih jutarnjih sati.

N.D.

Pogledajte još