KONAČNO JE DOŠAO TAJ DAN: Dea Đurđević od sutra ponovo u "Novom jutru"!

Pet meseci nakon teške saobraćajne nezgode, Dea Đurđević, voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa svih komercijalnih emitera "Novo jutro", konačno se vraća na TV Pink! Željko Mitrović je nedavno na svom Instagram profilu najavio Dein povratak u julu, iako tačan datum nije otkrivao, zbog procesa oporavka, koji je i dalje u toku.

TV Pink danas je izdao zvanično saopštenje da će Dea od četvrtka, 11. jula, ponovo sa Predragom Sarapom voditi "Novo jutro".

Popularna voditeljka je 20. juna bila gost-voditelj u "Novom jutru" - prvo je razgovarala sa Sarapom, koji joj je svih ovih pet meseci čuvao mesto pored sebe, a potom su njih dvoje, kao prepoznatljivi voditeljski tandem intervjuisali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Dea se sada u jutarnji program vraća za stalno - od sutra će svakog ponedeljka, četvrtka, petka i vikendom, milionskom auditorijumu poželeti dobro jutro i srećan početak dana.

- Jedva čekam! Konačno je došao taj dan i ja sam neizmerno srećna što se vraćam u najgledaniji jutarnji program. Obećavam gledaocima da ćemo imati potpuno nove i drugačije teme, nove i još zanimljivije goste! Već smo najgledaniji jutarnji program na svim komercijalnim televizijama, a verujem da ćemo biti još gledaniji - rekla je Dea.

I Sarapa se raduje njenom povratku u jutarnji program i smatra da će to biti dodatni podsticaj da "Novo jutro" ostvari još bolje rezultate.

- Sve nas raduje Dein povratak u program posle višemesečnog odsustva. To je veliko pojačanje za 'Novo jutro'. Kao tim smo imali odlične rezultate, a očuvali smo rejting koji će sada biti daleko bolji. Naša Deica se vraća i to je podsticaj za ceo tim 'Novog jutra' da budemo još bolji. I mi i gledaoci je čekamo sa nestrpljenjem. Sve će biti vedrije i lepše uz našu Deu. Gledaoci će se buditi iz najbolji jutarnji tandem - rekao je Sarapa.

Autor: Nadlanu.com
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.