fbpx

LEPI MIĆA OPLEO PO ANI KORAĆ: Ne može da spava sa mužem najbolje prijateljice i da ćuti! (VIDEO)

Lepi Mića je komentarisao vezu Ane Korać i Davida Dragojevića, a tom prilikom je istakao da njih dvoje nikada nisu bili prijatelji u privatnom životu. Mića se za vreme emisije pričao i o Slobi Radanoviću.

- Ana je moja prijateljica iz rijalitija. U privatnom životu nismo popili čašu vode. Ona me razočarala. Nikada nisam rekao za Anu Korać da je k*rva. Samo sam rekao da su loše stvari koje radi. Majka tog dečka je najstrašnije vređala Anu Korać! Najgore, a sada je sa njom najbolja! Svi su me napadali zbog Ane. Kada je stigao njen rođendan, nisam dobio poklon od njene porodice, a prošle godine sam dobio. Izgubio sam "prijatelja", znam da je svašta o meni pričala Davidu. Ona se zaljubila i to kapiram. Ona je ćutala kao pi*ka dok je njen dečko govorio meni sve najgore. Ana Korać nema lošu dušu, ona je neko koga ja i dalje volim. Nismo se čuli. Nju je pogodilo što sam rekao: "Spavala si sa Slobom Radanovićem". Radanoviću pozivam te javno da kažeš da si imao odnose sa Anom Korać. Ne može da spava sa mužem svoje najbolje prijateljice - pričao je Mića.

Šta je Mića još rekao, pogledajte u videu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
1 komentar
  1. lebron says

    Što ova hijena radi na televiziji, nabijem ga na qrac grbavi. Najveci smrad koji se ikada pojavio medju ovim budaletinama razno-raznih rialitija.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.