Krasić optimista pred duel sa Estonijom

BEOGRAD, 5. septembra 2010. (Beta) - Fudbalski reprezentativac Srbije Miloš Krasić ocenio je da njegovoj ekipe neće biti lako u petak u susretu sa Estonijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali je istakao da veruje u kvalitet tima i pobedu.

"Veoma su tvrda i disciplinovana reprezentacija, imaju dva ili tri dobra pojedinca. Neće nam uopšte biti lako, ali možemo do pobede uz maksimalnu disciplinu i kolektivnu igru. Optimista sam", rekao je Krasić prilikom obilaska radova na izgradnji srpske Kuće fudbala u Staroj Pazovi.

Loš rezultat iz prethodnog kvalifikacionog susreta, sa Slovenijom u Beogradu 1:1, prema rečima Krasića samo će biti dodatan motiv za "orlove".

"Protiv Slovenije nismo pružili ono što se od nas očekuje. Nismo zadovoljni tim bodom, ali ima dosta utakmica da ispravimo tu grešku. Moramo da gledamo napred. Prvo sada sa Estonijom. Da se pokažemo i donesemo tri boda", naveo je novi prvotimac Juventusa, koji je već stekao simpatije navijača iz Torina.

"Potpuno sam spreman i raduje me forma uoči važnih utakmica u reprezentaciji. Najvažnije je da smo svi zdravi. Nema razloga za
strah i brigu posle jednog nerešenog rezultata. Profesionalci smo i treba da se borimo za grb koji nosimo i zemlju koju predstavljamo", istakao je Krasić.

Četiri dana posle utakmice sa Estonijom Srbija će u Djenovi gostovati Italiji, favoritu u kvalifikacionoj Grupi C.

"Pričao sam i sa saigračima, pratio tamošnje medije. Pomalo nas se pribojavaju. Znaju da smo dobar tim, jak kolektiv, znaju našu vrednost", kazao je Krasić.

Pogledajte još