LETOVANJE NA SICILIJI: Mesto gde se mitovi i legende stapaju sa stvarnošću

Sicilija je apsolutno posebna. Ostrvo smešteno na tri mora, raskršće je tri kulture i tri sveta što je čini jedinstvenom destinacijom za odmor ali i više od toga.

Okruženi kristalno čistom vodom, kao i brojnim plažama od peščanih do vulkanskih stena, vreme ćete potrošiti i na najrazličitije aktivnosti, kao što su izleti brodom na obližnja manja ostrva ili ronjenje.

Imena sledećih hotela na Siciliji treba dobro zapamtiti, jer vas baš u njima čekaju i više nego sjajne cene KonTikija sa neverovatnom uštedom.

Konkretno: HOTEL DELLE PALME 3*, standard soba – pogled vrt, polupansion cena 999 evra za dve osobe.

Hotel se nalazi u mestu Letojani. Od plaže je udaljen 50 metara. Plaža je dugačka nekoliko kilometara i ima svoje javne delove koji se ne plaćaju, kao i privatizovana lida gde se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke.

HOTEL BAIA OTELLO 3*, polupansion, classic soba, cena 999 evra za dve osobe, sa uključenim avio-prevozom, transferom i vodičem mogu učiniti vaš odmor nezaboravnim.

Castle Scilla in Calabria, Italy

HOTEL SAN PIETRO 3* - standard soba, polupansion, cena 999 evra za dve osobe.

Hotel San Pietro se nalazi u Letojaniju, na svega 20 minuta autobusom od Taormine. Letojani je poznat po širokim peščanim plažama od koje ovaj hotel deli samo ulica. U blizini hotela nalaze se mnogobrojni restorani, kafei i prodavnice. Živopisna regija, pravi izbor za ljubitelje "Sicilije u malom".

BAIA AZZURA 4* - standard soba, polupansion, cena 1.399 evra za dve osobe.

Nalazi se u centru zaliva Mazaro (Taormina Mare), udaljen od Điardini Naksosa oko 1 km. Lociran 100m od plaže i samo 20 metara od žičare koja povezuje hotel sa centrom Taormine. Idealan je za opuštanje i odmor.

Za sva dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije KonTiki Travel na broj 011/20-98-000 ili posetite najbližu poslovnicu.

Za najaktuelnije ponude, zapratite nas na društvenim mrežama: KonTiki Travel Facebook, KonTiki Travel Instagram, KonTiki Travel Twitter

Foto: Kontiki Travel

Pogledajte još