VIŠE JE NE PUŠTA SAMU! Anabela donela odluku: Ulazim sa Lunom u "Zadrugu 3"!

Foto: Ivan Vučićević

Nedavno, dok je trajala spektakularna žurka na velelepnom imanju povodom kraja još jedne uspešne sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima "Zadruga 2" pevačica Anabelom Atijas otkrila je da je sa svojom ćerkom i prvoplasiranom zadrugarkom Lunom Đogani prošla kroz najteže i najlepše trenutke.

Anabela sa ponosom u glasu govori koliko je žarko čekala finale.

- Ja sam najponosnija što je izdržala sve, pobeda je samo trešnjica na torti. To je potvrda da je bila iskrena, borbena i jaka, to je Luna - započela je priču Anabela.

- Zamerila bih joj da nije bila to sve što je bila - rekla je Lunina majka.

Raskid pred samo superfinale obeležio je noć u kojoj je proglašena pobednica druge sezone, a to je svakako ljubavni brodolom između Lune i Marka Miljkovića koji je zauzeto visoko drugo mesto. Anabela je iznela i mišljenje o mogućem pomirenju, ali i kako gleda na raspravu svoje ćerke sa Stanijom Dobrojević.

- To je na njima, mogu ja da mislim šta god hoću, ali na kraju je Luna ta koja odlučuje. Ko je gledao dve godine Lunu, shvatio je da njoj niko ne može da uđe u glavu. Pomislila sam prvo da joj to nije trebalo, ali poznavajući nju, to je ona držala u sebi i onda je moralo da pukne – izjavila je majka pobednice "Zadruge 2".

Anabela ističe da se sa Luninim ocem i njenim bivšim suprugom Gagijem Đoganijem nije složila ono nekih stvari, ali dodaje da ni nema potrebe, jer su odavno razvedeni. Za kraj razgovora Anabela je iznenadila svojim odgovorom na pitanje kako bi reagovala kada bi Luna odlučila da uđe i u treću sezonu "Zadruge".

- Ako odluči da uđe, ja idem sa njom da je maltretiram - zaključila je popularna pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još