JOŠ UVEK VOLI ĐURIČIĆA! Suzana Perović: Više me boli srušena slika o ljubavi nego Mikijev šamar

Suzana Perović apeluje na producente da u rijalitije više nikad ne pozovu njenog bivšeg dečka Mikija Đuričića, koji ju je ošamario dok su bili u “Zadruzi 2”, zbog čega je dobio godinu dana kućnog zatvora.

On ne treba više nikada da uđe u nijedan rijaliti! Miki je druga osoba kada uđe u rijaliti, među tim ljudima on se potpuno promeni. Kada izađe iz kuće i bude sa mnom nasamo, Miki je drugačiji, dobar čovek – rekla je pevačica.

Iako je u “Zadruzi 2” najavila da će ga tužiti za fizičko nasilje, Suzana se predomislila.

Volim ga, još se emocije nisu ugasile, ali ja ću se ohladiti kada se vratim svom normalnom životu. Tamo me je sve podsećalo na njega i nisam mogla da se ohladim – kaže Perovićeva i dodala da će lako preboleti batine, ali ne i to što ju je pčelar razočarao:

Više me boli srušena slika o ljubavi nego šamar. Pravili smo planove za zajedničku budućnost, skidali smo mikrofone da bismo pričali o tome. Šta je bilo u njegovoj glavi, ja ne znam. Nisam se folirala, ja nisam klinka niti želim da se igram emocijama.

Ona kaže da je prvi put u životu bila žrtva nasilja i napomenula da njen bivši muž Vlada Perović nikad nije digao ruku na nju.

Vlada me nikada nije udario. Zato sam i bila šokirana kada me je Miki ošamario, jer to u životu nisam doživela. Ne bojim se da bi opet mogao neki muškarac da me udari. Ne želim da gubim veru u ljubav. Koliko god godina da imam, imam prava na sreću – završava priču Suzana.

Izvor: Informer
Foto: TV Pink/Promo

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci
1 komentar
  1. Jastog says

    Idi leci se

Ostavite komentar

Your email address will not be published.