MAMA JE KRILA OD MENE DA JE PROGANJA MANIJAK: Anastasija Ražnatović progovorila o drami folk dive

Anastasija Ražnatović kaže da joj je majka prećutala da je progoni manijak! Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je proživela dramu kada je u njenu kuću na Kipru upao izvesni O. L. i tamo proveo nekoliko dana, a policiji se tokom privođenja pravdao da mu je pevačica žena (?!).

Tek kada je manijak deportovan u Srbiju, Ražnatovićeva je otkrila ćerki šta se desilo.

- Sve sam saznala tek kada je taj čovek priveden. Mama mi ranije nije pričala o tome da ne bih brinula - kaže Anastasija.

Mlada pop zvezda otkriva da i ona dobija uznemirujuće poruke na društvenim mrežama.

- Ima mnogo ludaka. Kada ste javna ličnost, mnogo je bolesnih ljudi koji su opsednuti vama. Niko mi nikada nije prišao na ulici i uradio nešto loše, ali mi na društvenim mrežama šalju svakakve poruke. Na njih ne obraćam pažnju - kaže Tasa.

Cecu i dalje uznemirava pomenuti muškarac. Često joj piše na Instagramu, izjavljuje joj ljubav i najavljuje svadbu sa njom! O. L. na svom nalogu objavljuje fotografije folk dive uz poruke: "Želim te, Ceki, tako te ludo želim", "Svadba, Svetlana, ljubavi", "Muž, suprug, doživotni saputnik Svetlanin"...

Ceca priznaje da se oseća ugroženo. Kako i ne bi, kada je manijak nastavio da je proganja i nakon što je deportovan u Srbiju! On je nedavno otišao u crkveni dom Hrama Svetog Save i tražio pevačicu jer je čuo da Ceca tamo ide na pričest. Nakon toga je otišao u frizerski salon folkerkinog prijatelja i zahtevao da ga odvedu kod nje kući!

- Istina je da me proganja bolestan čovek, očekujem od nadležnih organa da bude lišen slobode jer je čovek opasan. Proganja kako mene, tako i ljude iz mog okruženja - rekla je nedavno folk zvezda.

Uprkos incidentu na Kipru, Ceca je pre nekoliko dana ponovo otišla tamo. Ona kaže da je zatražila pomoć policije jer i dalje strahuje za svoj život.

- Iskreno, ne osećam se sigurno. Ali šta je - tu je, biću obazriva - poručila je Ceca.

Izvor: Informer
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još