UMALO ZAKASNILA NA PROMOCIJU SVOJE PESME! Nataša Bekvalac: Ništa ne ide kako treba u poslednja dva dana!

Pop pevačica Nataša Bekvalac u petak je u novosadskom tržnom centru "Big", pred velikim brojem obožavalaca, predstavila novu pesmu i spot "Dođi mami", koja će danas biti i zvanično predstavljena na "Jutjubu". Očekuje se da će nova numera "novosadske šećerleme", za koji su muziku i tekst napisali Dragan Brajović Braja i Slobodan Veljković Cobi, lako pronaći put do publike.

- Pesma nosi novu mladalačku energiju. Novi autori su nekako pročačkali u meni ono što nisam ni znala da imam, tako da je pesma sveža i mladalačka. Preporodila me je u svakom smislu. U njoj se pominje "srpska Atina", spot je sniman u Novom Sadu, u "Spensu" i oko njega, zato što sam Novosađanka, a Cobi je kroz tekst provukao i taj naziv našeg grada. Ovih dana nisam baš u maksimalnom energetskom naboju, deluje retrogradni Merkur, kažu, ima nešto u zvezdama, ništa ne ide kako treba poslednja dva dana. Zadesilo me je sve što je moglo i umalo da ne stignem na sopstvenu promociju.

Na konstataciju da se "Dođi mami" razlikuje od njenih ranijih hitova, Bekvalčeva veli:

- Ima razlike i za mene je ona iskorak u nešto novo. Uzbuđena sam zbog reakcija, koje su uglavnom pozitivne. Pesma nosi lepu poruku, pozitivna je i vesela. Rekoh već, ljubavna je, što je sasvim dovoljno da postane letnji hit. Konačan sud daće publika.

Nataša naglašava da je bila vrlo nestrpljiva da objavi pesmu i da je, prvi put u karijeri, osetila malu dozu straha.

- Velika je odgovornost prikazati pesmu upravo u gradu u kom sam rođena i publici koja me u dušu poznaje - rekla je pevačica.

S obzirom na to da je letnja sezona u toku, Natašu očekuju mnogobrojni nastupi širom Srbije i regiona, a do tada, njeni obožavaoci imaće dovoljno vremena da nauče reči "Dođi mami".

Kada govori o svojoj sestričini Sari, koja se takođe bavi muzikom, Bekvalčeva ne štedi reči hvale.

- Ona je drugačija od mene i, u startu, nešto što ja nisam. Jer, Sara je kantautor, što je za mene fascinantno s obzirom na to da piše tekstove i muziku za svoje pesme. To je fenomenalno. Ona je jedna nova generacija muzičara, veoma je mlada, supertalentovana i, uz malo sreće, imaće prelepu karijeru.

Izvor: Novosti
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.