SINIŠA MIHAJLOVIĆ ZBOG BOLESTI NAPUŠTA TRENERSKI POSAO: Suprugu Arijanu i decu vest zatekla na letovanju (FOTO)

Vest je proslavljeni srpski fudbaler i trener "Bolonje" Siniša Mihajlović bolestan potresla je fudbalski svet, a njegova porodica povukla se u "ilegalu".

"Korijere delo sport" objavio je vest da je sprski stručnjak Siniša Mihajlović bolestan i da će najverovatnije napustiti kormilo "Bolonje".

Da je vest tačna potvrđeno je iz kluba, jer je za danas u 16.30 zakazana vanredna konferencija za novinare srpskog stručnjaka u trening centru "Kateldebole".

Italijanski mediji navode da je Siniši Mihajloviću potrebna agresivna terapija i da je pitanje hoće li moći da obavlja svoj posao.

Kako piše isti list, porodicu slavnog srpskog stručnjaka ova vest je zatekla na letovanju na Sardniji.

Sam dnevni list ističe da su koliko dan ranije njegove ćerke Virdžinija i Viktorija objavljivale na društvenim mrežama radosne fotografije sa letovanja. Ali, onda je u porodici zavladao 24-časovni muk.

- Groznica, odsustvo, tišina, nedovršene rečenice, strah onih koji vole Ratnika (koji je stvarno preživeo dva rata), desetine poziva juče popodne i njemu, i supruzi Arijani i prijateljima - piše iskusni novinar iz Bolonje Ivan Zakaroni.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ariannamihajlovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.