Izložba Jelene Blečić

Dvesta nasmejanih ljudi sinoć je prisustvovalo otvaranju izložbe Jelene Blečić - „Kupite kaleidoskop“. Izložbu je u Centru za savremenu umetnost "Strategie art" otvorila Nina Mudrinić Milovanović. Nakon njenog kratkog, ali sadržajnog govora, prisutnima se  obratila slikarka Jelena Blečić. Ona se zahvalila svima na podršci, ljubavi i pomoći. 
Posetioci su imali  veoma pozitivne reakcije. Pored slika velikih formata, bila su izložena tri predmeta: „Leteti, leteti“, „TV“ i „Riba na žaru“ (oslikani televizor, šank i veliki tanjir sa escajgom). 
Na otvaranju izložbe su, pored porodice, prijatelja i likovnih kritičara,  bile i mnoge ličnosti iz javnog života Beograda: Srđan Dragojević, Luna Lu, Branka Nevistić, Branislav Lečić, Mari Mari, Snežana Dakić...
Izložba će trajati u narednih mesec dana, i ni u kom slučaju ne propustite da dolaskom ovde obradujete sebe. Jer, kao što je rekao pisac Dušan Kovačević: „Jelenino slikarstvo, njene igrarije s predmetima, perspektivama i skoro ’tropskim bojama’, ulepšaće nam sate kada se nadano ili nenadano sretnemo s njim; taj dan će nam, sigurno, biti lep, a za ’ostatak života’ moramo se pobrinuti sami“.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.