Partizan u osmini finala Kupa Srbije

BEOGRAD, 6. oktobra 2010. (Beta) - Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su u Apatinu ubedljivo savladali trećeligaša Mladost sa 6:0 u odloženoj utakmici šesnaestine finala.

Dvostruki strelci bili su Kleo u 25. i 47. minutu i Stefan Babović u 48. i 83. minutu, a po jedan gol dali su Marko Šćepović u 35. i Aleksandar Davidov u 79. minutu.

Zbog velikog broja igrača sa reprezentativnim obavezama, trener Partizana Aleksandar Stanojević na teren je izveo kombinovani sastav.

To nije sprečilo prvaka Srbije da ostvari ubedljivu pobedu, koju je najavio Brazilac Kleo golom u 25. minutu, posle asistencije Marka Šćepovića. Upravo je Šćepović lepim lob udarcem u 35. minutu povisio na 2:0.

Partizan je na početku drugog poluvremena postigao dva pogotka.

U 47. minutu ponovo je Šćepović uposlio Klea, koji je prevario golmana i poslao loptu u mrežu, a samo minut kasnije Stefan Babović je postigao četvrti gol za Partizan.

Veoma dobru partiju Šćepović je krunisao još jednom asistencijom u 79. minutu, kada je pogodak postigao Davidov. Konačan rezultat, drugim golom na meču postavio je Babović posle dodavanja Davidova.

Ova utakmica šesnaestine finala trebalo je da bude odigrana 22. septembra, ali je odložena zbog obaveza crno-belih u Ligi šampiona.

Utakmice osmine finala nacionalnog kupa igraju se 27. oktobra.

Pogledajte još