BEKVALČEVA PROGOVORILA O OŠTRIM KRITIKAMA MAJKE MIRE: Ja to svakodnevno doživljavam od nje!

Nataša Bekvalac nedavno je krišom snimila svoju majku Miru, koja je imala i više od jednog komentara na račun njene nove pesme. Naime, gospođa Bekvalac nije bila oduševljena ćerkinim delom, a pevačica je "umirala od smeha" na tu njenu reakciju.

- Ona uvek tako kritikuje, ali ovo je jedini put da sam je snimila, budući da ne voli fotoaparat i kameru. Uradila sam to krišom i na kvarno. Moja mama je inače prosvetni radnik, 45 godina je bila učiteljica i poprilično je konzervativna kada je sve u pitanju, a pogotovo moj posao. Htela sam da podelim sa pratiocima šta ja svakodnevno doživljavam od nje - objasnila je Nataša.

Sa druge strane, osvrnula se na trend sa društvenih mreža, pa po prvi put otkrila svoju omiljenu izjavu.

- Jao, moja omiljena moja izjava? Uglavnom kada tako iseckaju moje izjave i upakuju, malo ih se stidim. Ali to je negde super fora, kao da je neka kampanja, mislim da je duhovito i nije degutantno, šaljivo i par psovki, to nikome ne može da škodi.

Hana je već u pubertetu, tu su prve simpatije i zaljubljivanja, da li ti se poverava?

- Poverava se onoliko koliko treba da se poverava mami, ali ja imam svoje ljude koji su naizgled bliskiji sa njom, to su uvek naravno tetke. Tako da imam insajdere i uvek sam na izvoru informacija. Sve što se oko nje dešava je normalno, ni ja svojoj mami nisam govorila sve.

Godinama se pričalo da nisi u dobrim odnosima sa Eminom Jahović. Šta se zaista dešavalo i kada ponovo snimate duet?

- Uvek smo bile super. Ne postoji nijedna koleginica sa kojom nisam u lepim i prijateljskim odnosima, a budući da smo imali zajednički nastup, to ju je inspirisalo da napiše pesmu za nas dve. Tako da je u pitanju ženska balada, nadam se da ćemo je snimiti do septembra.

Pošto živiš na velikom imanju u Čeneju, da li uopšte znaš da radiš nešto u bašti?

- Znam sve da radim. Uglavnom je oko bašte zadužena moja mama, ali naša bašta je mala i tolika da zadovoljava  potrebe jedne porodice.

Na kraju, pevačica je iznenadila kada je priznala da uopšte i ne razmišlja o tome da ikada više stane na ludi kamen.

Kada bi našla dečka, ponovo idealnog za tebe, da li bi se udala do kraja 2019. godine?

- Ah, to je jedino za šta mogu da kažem - nikada. Više nikada.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još