IVAN MARINKOVIĆ SUROVO ISKREN: Deca mi nisu primarni problem!

Drugoplasirani učesnik rijalitija "Parovi" i bivši muž pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković , dužan je 500.000 dinara za alimentaciju koju nije plaćao svojoj ćerki Leni. On nije u kontaktu ni sa sinom Željkom kojeg ima sa Miljanom Kulić, takođe učesnicom rijalitija.

Po završetku rijalitija, prema Ivanovim rečima, on jedva čeka da se useli u novi stan sa novom devojkom, osmoplasiranom rijaliti učesnicom Jelenom Ilić, iako su tokom rijalitija imali fizičke okršaje.

- Ponosan sam na Jelenu što je osvojila osmo mesto. Pokazali smo i ružne stvari, ali sredićemo sve. Imam ožiljke od njenih udaraca, ali kako bi ona rekla: „I posle svega, ja volim njega“. Mislim da će naša veza da opstane. Planiramo zajednički život- kaže Ivan.

Na pitanje o alimentaciji i o deci, Marinković je dao prilično šokantan odgovor, da su mu problemi sa sinom i ćerkom "sekundarni".

- Nemam ja nikakve probleme, imam samo da platim alimentacije. Prvenstveno sam novac zaradio da platim to što sam imao. Poslednja informacija koju imam je da moja ćerka Rašu (Gocinog sadašnjeg supruga, prim. aut.) zove tatom. Veoma mi je teško, ali o tome ne pričam. Kada budem sagledao stvari na pravi način, onda ću da komentarišem. Želim prvenstveno da se posvetim Jeleni i našem zajedničkom životu, a ono što mi je propratno i što me čeka jeste problem sa ćerkom i s Miljanom - izjavio je Marinković i dodao:

- Možda vama ružno zvuči, ali meni ne. To nije primarni problem, jer ja nisam odlučio da to tako bude. Moj problem koji imam sa ćerkom i sinom je sekundarni. Goca je ta koja potencira tu temu, kao i Miljana. Ona je ta koja je za Željkovog oca stavila N. N. osobu. Da je stavila mene kao oca, ja bih se posvetio tome - završava Ivan.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ivanmarinkovic/Instagram

Pogledajte još