PALO POMIRENJE: Luna i Marko progovorili o svojoj vezi, gde su se videli i o čemu su razgovarali! (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković su dan pred finale druge sezone "Zadruge" raskinuli, da bi se sada pomirli, te otkrili to svima u emisiji televizije "Pink".

- Pozvala sam ga da dođe kod mene, sve se desilo vrlo brzo. Dao mi je cveće, bio je jako romantičan, oduševio me je. Dugo smo se vozali po Beogradu autom i onda seli na jedno mesto. Stavio mi je cveće u krilo, jer zna da mnogo volim cvece. Bio je romantičan. Nisam čekala da me poljubi, želela sam da pričamo. Dugo smo razgovarali, a oboje smo krenuli jedno prema drugom kad smo poželeli da se poljubimo. Bilo je kao kad smo se prvi put poljubili, dala sam mu šansu. Želim da vidim kako ćemo funcionisati napolju, sada je skroz drugačiji nego što je bio. On je nežno biće, kao malo dete, beba, tako se ponaša kad je sa mnom - rekla je Luna Đogani, dok se on sve vreme smeškao, pa istakla da su se potom uputili u njen stan.

- Majka i otac su mi bili šokirani kad su saznali da smo se Marko i ja pomirili. Meni je bitno da radim kako osećam - dodala je Đoganijeva, te navela kako joj mnogo znači što je Miljković podržava u nameri da se bavi muzikom.

- Želim da se borim za nas. Nisam sreo Anabelu i Gagija nakon pomirenja. Luna mora da me razume u određenim trenucima, biće to verovatno dosta drugačije napolju - kazao je Marko.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još