KRIVO MI JE JER SAM LAGALA: Luna otkrila kako je Anabela reagovala kada je saznala da se pomirila sa Markom (VIDEO)

Pomirenje Lune i Marka mnoge je iznenadilo. Nakon što je Đoganijeva iznela detalje kako ju je Miljković ponovo osvojio, ona je ispričala kako je izgledala reakcija njene majke Anabele, kao i njenog tate Gagija Đoganija.

- Iskreno mislim da još uvek nisu svesni, nisu videli Marka i mene zajedno, nismo se sreli. Ja sam govorila da ne želim da budem sa njim, da mi nije stalo, moja greška je što sam ja pričala ljudima to. Sada kada sam se pomirila, to im je bio šok. To sam ja, to je moja greška, što sam pričala nešto, a nisam sačekala. Meni je najbitnije da moji roditelji shvate da sam ja to uradila jer sam tako osećala. Ja znam sebe, ja bih se kajala ceo život da nisam dala šansu. Kada me je pogledao u autu tim očima... To su oči čoveka u koga sam se zaljubila - rekla je Luna, pa je ispričala detalje razgovora sa Anabelom:

- Prvo me je pitala što sam je lagala. Tek treba da pričamo o svemu. Dužna sam i mami i tati da ispričam zaista kako se osećam. Na neki način sam im mnogo loših situacija priredila za ove dve godine, imam potrebu da im se konstatno izvinjavam za sve svoje postupke. Volela bih da budemo svi srećni kao porodica. Imam osećaj kao da sam ja jedini krivac. Ja sam rekla mami da se neću zaljubiti, da neću plakati, da neću imati nervne slomove. Mislim da sam je najviše povredila i, na neki način, izdala kada sam uradila sve ono što sam obećala da neću. Ne znam da li ću ikad moći da im se iskupim - navela je Luna.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.