OVAJ BOLESNIK MI NIJE ROĐAK, SRAMOTA ME JE ŠTO NOSIMO ISTO PREZIME: Bojan Tomović izjavio saučešće Vladimiru, nastao haos (FOTO)

Sve glasnije se spekuliše o tome da će Bojan Tomović ući u treću sezonu rijalitija "Zadruga", a već je krenuo da ratuje sa budućim učesnicima. U pitanju je Vladimir Tomović.

Naime, pevač je putem Instagrama izjavio saučešće Vladimiru kada mu je otac umro, a onda je krenuo pakao.

- Prezimenjače, primi moje saučešće i budi jak sada zbog majke najviše, njoj će biti najteže, znam to jer sam i ja pre par godina ostao bez mog Taje i ta bol je užasna. Pozdrav - napisao je Bojan, a onda mu je Vladimir odbrusio.

- Jesi li ti onaj koji me pljuje na svim portalima iako se nikada upoznali nismo? Jesi li ti onaj koji pljuje na Mitropoliju Crnogorsko Primorsku? Jesi li ti onaj što vadeći se na konto svoje bolesti pljuješ sve živo i mrtvo što je srpsko? Nema potrebe ti meni da izjavljuješ saučešće niti da me savetuješ jer je mene sramota kada vidim ko sve nosi prezime Tomovića. Bolje ti je da se ne sretnemo u životu sektašu - bio je oštar Vladimir.

Bojan je pokušao da smiri situaciju i da demantuje da je on bilo šta loše govorio, ali Vladimir je samo kratko dobacio: "Mrš sektašu".

I Vladimir je podelio njihovu prepisku uz poruku:

- Zamolio bih sve koji govore da mi je ovaj bolesnik rođak da prestanu s tim. Sticajem okolnosti samo nosim isto prezime koje taj izrod kalja. To je jedina osoba kojoj ni na izjavljivanje saučešča očeve smrti nisam mogao ljidski odgvoriti. Sektaš - napisao je Vladimir.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: vladelije/Instagram

Pogledajte još