DAME, ZABORAVITE: Sedam muških navika nemoguće je promeniti

Koliko god se žene trudile da koriguju loše navike kod muškaraca, jednostavno postoje stvari koje se nikada ne menjaju.

NE MARE ZA GARDEROBU

Muškarci uglavnom ne mare za garderobu. Ali svaki ima omiljenu majicu koju nikada neće baciti, osim ukoliko se bukvalno ne raspadne na njemu.

ČITAJU NA WC ŠOLJI

Čitanje na WC šolji. Žene verovatno nikada neće shvatiti kako muškarci mogu da nakon što obave veliku nuždu nastave da sede u "miomirisnom" prostoru još neko vreme čitajući stripove.

NAVIJANJE ZA NEKI SPORTSKI KLUB

"Najvažnija sporedna stvar na svetu" u koju se ne smete mešati, osim ukoliko i vi niste navijač. Ljubav prema nekom timu se stvara još u detinjstvu i verovatno se nikada neće izgubiti. Zato bi najbolje bilo da se naviknete na nerviranje i viku dok gleda utakmicu.

IGRANJE VIDEO IGARA

Kao male pripadnice nežnijeg pola igrale su se sa barbikama, koje su bacile kad su odrasle. Muškarci su igrali fudbal i igrice dok su bili deca i to će verovatno raditi zauvek. I ne čudite se kad shvatite da je vaš partner satima u stanju da sedi dok mu se samo prsti pomeraju po džojstiku.

ODMERAVANJE DEVOJAKA

Odmeravanje devojaka je nešto što svi muškarci rade. Ne mogu protiv toga, prosto je jače od njih. Što je sasvim u redu, jer i žene odmeravaju druge muškarce, ali to nekako nikad nije tema...

VOLE DA SE TAKMIČE

Muškarci sve shvataju kao takmičenje. Ukoliko je njegov najbolji prijatelj kupio novi telefon, on će odmah želeti boji. Nemojte to pogrešno da protumačite kao ljubomoru. Jednostavno su takvi. Još jedno grozno takmičenje koje je ženama nepojmljivo jeste ko je veća "budala". Nije važno da li je u pitanju podrigivanje, ispuštanje gasova, pravljenje gluposti, uzajamno ruganje ili napijanje, važno je odneti te male pobede.

UVEK SU VOLJNI ZA SEKS

Čak iako je radio duplu smenu jedna stvar postoji za koju je svaki muškarac uvek odmoran. Seks je uvek prioritet, sa vama ili sa samim sobom nije važno. Može da ne stigne da jede, ali masturbacija spada u neodložne dnevne potrebe i obaveze.

Izvor: Cosmopolitan.hr
Foto: Ilustracija/Freestock.com

Pogledajte još