REJF FAJNS U TREĆEM NASTAVKU POPULARNE FRANŠIZE KINGSMAN: Film "The King's Man: Početak" u bioskopima od februara 2020. godine

Studio 20th Century Fox objavio je prvi trejler za najnoviju akcionu komediju "The King's Man: Početak". Britansko-američka franšiza o fiktivnoj tajnoj organizaciji - Kingsman dobila je svoj treći nastavak, a svetlost bioskopskog platna dočekaće u februaru 2020. godine.

Nove heroje i zlikovce filma - koji nam otkriva nešto više o tome odakle je došla kingsman-ova organizacija džentlmenskih špijuna, tumače poznati glumci Rejf Fajns i Haris Dikinson, a jedna od uloga poverena je i srpskoj glumici Branki Katić.

Nakon uspeha prva dva filma "Kingsman: Tajna služba" (2015.) i "Kingsman: Zlatni krug" (2017.) uigrana autorska ekipa koju čine reditelj Metju Von i scenaristkinja Džejn Goldman u najnovijem Kingsman ostvarenju osvrću se na poreklo ove tajne organizacije i njene početke.

Grupa najvećih kriminalaca i tirana okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek mora će da se utrkuje s vremenom kako bi ih zaustavio.

Na konstataciju da segmenti prvog trejlera više upućuju na ozbiljniju, sumornu priču za odrasle reditelj filma Metju Von kaže_

- To mi je i bio plan. Želeo sam da snimim epsku avanturu za koju sam razmišljao kako se može povezati sa Kingsman-om i odjednom je cela priča bila u mojoj glavi.

Osim Rejf Fajnsa i Harisa Dikinsona u ostalim ulogama našli su se i Džema Arterton , Metju Gud, Aron Džonson, Branka Katić i drugi.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.