NEŠTO NEOZBILJNO, ZAŠTO NE: Nataša Bekvalac otkrila kakav je njen ljubavni život posle kraha sa Lazukićem!

Nataša Bekvalac nedavno je doživela emotivni krah sa mužem Lukom Lazukićem, a sada je progovorila da li ima novog dečka.

- Nisam se još razvela papirološki, ali otkad nisam u zajednici nije mi se dogodio niko. Kako zračiš, tako privlačiš. Nije da nisam spremna, ali mi niko nije privukao pažnju. Ja sam sada bukvalno, izgovorila bih nešto, ali ne smem, ali komplikacija za muškarce. Imam ćerku Hanu koja ima 12 godina, Katja je beba, posvećena sam majka i nisam sigurna da sam spremna da neko "primiriše" mojoj savršenoj porodici. Ali nešto neozbiljno, što da ne - rekla je Nataša kroz smeh.

Ona je opisala i kako sada izgleda njena porodica.

- Moja porodica, u nju ubrajam i Jovanu, Katjinu dadilju, koja mi je sad najbolja drugarica. Nas 4 smo savršena porodica, imamo i 2 psa. Deluje moj i Hanin odnos prijateljski, ali zna se ko je ko. Roditelji nekada preteruju u preuveličavanju svoje uloge, mi možemo mnogo više da naučimo od svoje dece, nego oni od nas. Kada me nešto lepo zamoli, kako da kažem ne - rekla je Nataša koja ćerki i dalje ne dozvoljava da ima Instagram profil.

- Smatram da je degutantno da devojčice sa 13 godina postavljaju fotografije koje postavljaju. Zabranila sam joj taj Instagram i dokle mogu, biće tako - rekla je Nataša u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Izvor: Kurir.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.