OTVORENO PISMO SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Ponestalo je suza, spreman sam za borbu, vaše poruke dodirnule su moje srce

Minuli vikend počeo je šokantnom vešću: Siniša Mihajlović završava karijeru kako bi se posvetio borbi s teškom bolesti. Nekoliko sati kasnije, srpski strateg je na konferenciji za mediji objavio da boluje od akutne leukemije, posle čega su krenule da mu stižu poruke podrške sa svih strana.

Zbog toga, nekadašnji selektor "orlova" je odlučio da se u otvorenom pismu javnosti, na stranicama uglednog "Gazeta delo Sporta", zahvali svima na rečima koje su mu dale još veću snagu da iz najvažnije utakmice izađe trijumfalno.

- Postoje momenti u životu kada se borite protiv teškog protivnika, kada treba da se suočite sa problemom koji je komplikovan za rešavanje. Sada preživljavam takav trenutak, ali imam sreće, jer znam da nisam sam. Otkrio sam da imam veliku podršku. U ovim danima dobio sam mnogo solidarnosti i pozitivne energije. Sve mi je to dalo sigurnost i obavezu da pobedim u borbi protiv leukemije. Dobio sam hiljadu poruka - napisao je Mihajlović.

Trener "Bolonje" je potom prešao na poruke zahvalnosti za podršku koju je dobio.

- Budite sigurni sam ih sve pročitao. Svaka je predstavljala milovanje za mene, zagrljaj i dodirnula je moje srce. Bili su teški dani i izvinjavam se ako nisam odgovorio i zahvalio se svakome od vas. Ja to radim ovde, sada, zahvaljujući "Gazeti delo Sport" koji mi je ljubazno dao ovaj prostor na raspolaganju. Hvala svim predsednicima timova gde sam igrao kao igrač ili trener i onima za koje nikada nisam radio, ali su mi pokazali poštovanje i naklonost. Zahvaljujući bivšim saigračima i protivnicima mojih fudbalskih godina, današnjim fudbalerima koje sam trenirao i onima koje nikada nisam vodio, ali podjednako su mi rekli "Napred, Gospodine". Hvala navijačima "mojih" timova i onima s kojima sam se suočavavao noseći drugi dres. Mnogi od onih koji su mi u prošlosti na terenu zviždali i izazivali me, ovoga put su me ohrabrili i napisali: "Nema predaje, Siniša". Hvala svima u svetu ne samo sportu nego i politici i zabavi, oni su mi bili bliski. Zahvaljujući prijateljima svog života, upoznao sam se u mnogim gradovima tokom moje karijere. I zahvaljujući običnim ljudima, koji nisu poznati: oni koji me poznaju znaju da cenim svakog čoveka zbog toga kakav je, a ne zbog onoga čime se bavi. Od poruka šefova država (i dalje ne mogu da verujem), pismu koje sam primio od deteta koje mi je nacrtalo osmeh, svi ste bili važni. Hvala, hvala, hvala. Ponestalo mi je suza, sada sam spreman za borbu. Vidimo se uskoro - zaklučio je Mihajlović.

Izvor: Novosti
Foto: ariannamihajlovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.