NAPUŠTA PRVU TELEVIZIJU: Nataša Miljković odlučila da ode ranije nego što je trebalo

Kada je nakon 15 godina voditeljka Nataša Miljković sa Radio-televizije Srbije prešla u jato Televizije “Prva” mnogi su ovu promenu nazivali transferom decenije. Međutim, kako saznaje “Scena”, Nataša posle godinu dana rada u timu jutarnjeg programa više nije deo te televizije s kojom je ovih dana potpisala sporazum o prestanku radnog odnosa.

- Prema prvobitnom planu, Nataša je trebalo da bude na televiziji do 1. avgusta i da vodi Jutarnji program. Međutim, planovi su se promenili, zbog čega je došlo do određenih promena. Nije bilo lako doneti takvu odluku, ali već neko vreme postoje razmišljanja o privatnim projektima za čiju realizaciju je potrebno vreme, što je nemoguće kada ste na poziciji urednika i voditelja. Kao razlog čelnim ljudima Televizije “Prva” navela je privatne razloge i dogovorili su se o sporazumnom prekidu ugovora. Menadžment je imao razumevanja, fluktuacija TV lica je normalna stvar, a i sama televizija je već najavila dolazak novih voditelja sa RTS-a - otkriva dobro upućen izvor i dodaje:

- Ono što je sigurno, gledaoci neće od jeseni više gledati Natašu na TV “Prva”, a svoje planove će već ona sama objaviti kada za to dođe vreme.

Iz PR službe Prve televizije potvrdili su informaciju da Miljkovićeva odlazi iz njihove kompanije.

- Nataša Miljković nije više deo našeg tima i zahvalni smo na saradnji koju smo imali u proteklih godinu dana koliko je bila na našoj televiziji. Uveliko smo pripremamo za predstojeću sezonu koja će obilovati brojnim novitetima u svim segmentima, od informative do zabavnog programa. Dolazak voditeljke i urednice Dnevnika Marije Savić Stamenić sa RTS-a, samo je nagoveštaj osveženja koje nas očekuje u novoj sezoni na Prvoj. Publiku očekuju sjajni šou-programi i najbolji domaći serijski program - stoji u saopštenju PR službe.

Nataša se nije oglasila povodom odlaska sa TV „Prva“, ali je svoj način razmišljanja jasno istakla kada je odlazila sa RTS-a.

- RTS je velika i važna institucija, moćna, tamo sam provela prelepe godine. Međutim, već dugo sam se osećala da to više nije mesto za mene, da nam ne ide. Jevreji kažu: „Kad vidiš da ne ide, menjaj, šta god: auto, posao, prijatelje.“ I tako se moja potreba za promenom poklopila sa potrebom „Prve“ za novim urednikom i voditeljom i lako smo se dogovorili - rekla je tada Nataša.

Izvor: Blic.rs
Foto: natashamiljkovic/Instagram

Pogledajte još