DUPLO SLAVLJE: Dea Đurđević i Mladen Mijatović staju na ludi kamen za voditeljkin rođendan?!

Dea Đurđević i Mladen Mijatović su, kako se šuška, odlučili da svoju dugogodišnju skladnu vezu krunišu brakom i to već ove nedelje.

Naime, Dea sutra, 19. jula, puni 27 godina dok će proslavu upriličiti dva dana nakon toga, a ona i Mladen odlučili su da se tog dana i venčanju u krugu članova porodice i bliskih prijatelja.

- Dea i Mladen shvatili su da nema potrebe čekati s venčanjem i pre dva meseca došli su na ideju da bi mogli da se venčaju za Dein rođendan. Posle njene nesreće, shvatili su koliko se vole i koliko je njihova ljubav prava i da ne postoji nijedan razlog da odlažu brak. Dei se Mladenov predlog u vezi s venčanjem izuzetno dopao, posle čega su počeli do detalja da organizuju duplo slavlje, njen rođendan i venčanje, te da prijateljima i porodici javljaju lepe vesti - naveo je izvor.

- Za Mladena i Deu početak godine bio je vrlo težak zbog saobraćajke koju je ona doživela, zbog čega su još više želeli da se venčaju i da ovoj godini koja je za njih bila veoma stresna daju i drugi značaj. Mladen po svaku cenu želi da ispuni sve Deine želje i ništa mu nije teško da uradi kako bi taj dan za nju bio poseban. Nedeljama se bavi organizacijom, muzikom, dekorom, menijem i zvanicama. Iako i ona učestvuje u svemu, Mladen ne želi da je na bilo koji način opterećuje i preuzeo je najveći deo obaveza. Iako su prvobitno planirali da proslava bude privatna i za manji krug ljudi, na kraju se ispostavilo da će ih biti oko 150 do 200 zvanica - navodi izvor i otkriva da je Deina velika želja bila da joj na proslavi peva Šako Polumenta.

Izvor: Blic.rs/Alo.rs
Foto: deadjurdjevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.