TO ŠTO JE DAVID RADIO JE ODVRATNO: Ana Korać progovorila o zamršenim odnosima porodice Dragojević

Ana Korać nije se ni pomerila kada su na nju osuli paljbu! Rečeno joj je da joj je dečko, David Dragojević, teški manipulator, koji je bio spreman i porodice da se odrekne tokom trajanja rijalitija. Međutim, kad je ona krenula da rešeta, nikome nije bilo dobro.

- Ana, David je na tvoje oči ljubavisao sa Aleksandrom, odrekao se brata i majke, šta ti očekuješ od njega? Mislim da je on teški manipulator. Kada je bio sa Aleksandrom u rijalitiju, bio je fikus, a sad ulazi u svako izlaganje koje nisi završavala. Ti si za njega izmislila svet! Je l' ti uopšte nekad razmišljaš o tome - pitao ju je jedan gledalac, koji se uključio u "Zadruga - Narod pita", gde je Ana gostovala zajedno sa Matorom i Sanjom.

- Nikad on nije hteo da se odrekne majke ili brate. Ta poruka što je tata njegov preneo, to uopšte nije bilo tako. Ja se ne slažem sa Vašim mišljenjem - ispalila je Ana odgovor kao iz topa, pa zatim nastavila, na indirektni nagovor voditeljke, kako ne bi izbegla pitanje:

- Te stvari što je radio ranije, ja sam rekla da je to stvarno ružno. On je promenio sve te stvari, sa majkom ima odličan odnos. Promenio se na bolje, to što je radio je odvratno, on je svestan da je radio ružne stvari, prihvata krivicu - tvrdila je ona.

Preko svega, progovorila je ujedno i o Kiji Kockar. Ona je tvrdila da će se povodom njihovog velikog problema čuti po njenom izlasku iz rijalitija, ali izgleda da su planovi pali u vodu.

- Htela sam da joj se javim, ali vidim da me konstantno pljuje, i pre 3, 4 sata je nešto ružno izjavila o meni - zaključila je ona.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ana_korac/Instagram

Pogledajte još