VOLELA BIH DA DOBIJEMO BEBU I DA LIČI NA OCA: Andreana Čekić želi prinovu sa novim dečkom

Pevačica Andreana Čekić javno je poručila da bi volela da dobije bebu, kao i da joj je želja da ona liči na njenog oženjenog izabranika Marka Miloševića.

Naime, Andreana se u poslednje vreme svuda pojavljuje u društvu dečka Marka, koji se ne odvaja od nje, a koji još nije zvanično razveden.

- Oduvek sam verovala u pravu ljubav koju danas živim. Probudiš se ujutru, vidiš čoveka koga voliš pored sebe i u tom trenutku se probudi on, pogledamo se, odmah se zagrlimo i nasmejemo se jedno drugom. I tako počinje dan, savršeno - otkrila je Andreana.

Nedavno se porodila verenica pevača Darka Lazića, a pevačica je priznala da joj je proradio majčinski instikt i ne krije da bi volela da se što pre ostvari u ulozi majke.

- Ja bih baš volela da dobijemo bebu i što se mene tiče, može što pre. Baš sam pre neki dan tražila online stvari za bebe, za Darkovog malog i onda sam prebacila na stvari za devojčice, pa sam zamišljala kako ću ja kad budem imala ćerku. Marko kaže da bi voleo da dete liči na mene, a ja kažem da bih volela da liči na oca - ispričala je kroz smeh Andreana u "Premijeri".

Izvor: Blic.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.