GAGI ĐOGANI ISKRENO O ĆERKINOJ MUZIČKOJ KARIJERI: Luna nikada neće moći da se poredi sa Anastasijom!

Gagi Đogani je presrećan zbog uspeha svoje ćerke Lune Đogani u drugoj sezoni rijalitija Zadruga, gde je osvojila prvo mesto i dobila novčanu nagradu u iznosu od 50.000 dinara.

Međutim, Gagiju smeta što njegova bivša žena Anabela, poredi njihovu kćerku sa Anastasijom Ražnatović.

- Ne znam zašto Anabela potencira Lunu i Anastasiju, zašto uopšte pravi poređenje sa njom. Očigledno se Anabeli dopada Anastasija, njena pesma, taj celokupni stil, ali mora da shvati da je Luna jedinka za sebe i da ne može da se poredi sa Anastasijom. Lunu voli narod, ima armiju fanova, popularna je na svoj način i nikada se neće meriti sa Anastasijom jer Luna je Luna. A, Anastasija je Anastasija, Cecina kćerka - istakao je Gagi.

On je takođe rekao da nije zadovoljan time što je Anabela u potpunosti preuzela odgovornost oko Lunine karijere na sebe, jer smatra da ima više iskustva u tom polju.

- Anabela je preuzela sve oko Lunine karijere, a mene je iz svega izuzela. Nemam veze s time, popričaću sa Lunom, pa ćemo da vidimo koga će izabrati da joj vodi posao. S obzirom na to da se ja bavim tim poslom veoma dugo, vodio sam i Anabelinu karijeru, verujem da će Luna biti više na mojoj strani. Ja sam kiler u svom poslu i mogu bolje da zaštitim Lunu i profesionalno i kao otac. Anabela se zaigrala u celoj priči - zaključio je on.

Izvor: Svet/Mondo.rs
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.