KIJA KOCKAR OŠTRO ODGOVORILA ĐOLETU ĐOGANIJU: Ne mogu da kleknem, Luna je to već uradila na stepenicama!

Komentar Đoleta Đoganija da bi Kija Kockar trebalo da klekne pred Lunom, jer njoj može da zahvali što sad zarađuje i lepo živi, Kristinu je i te kako nasmejao.

Lunino oduševljenje numerom koju joj je nedavno uradio Darko Dimitrov nimalo ne dotiče Kiju Kockar.

- Čitala sam to o njenoj pesmi, autoru i ostalim stvarima po medijima, vidim i da se nešto poredi sa Cecinom ćerkom, ali ne bih zalazila u detalje odnosa Cece i ove porodice... Lunu svakako ne treba potcenjivati, neka devojka pokuša, možda i napravi nešto, mene svakako ne ugrožava. A što se tiče talenta, ima i gorih od nje. Da je odlučila da se bavi muzikom, da nije ušla u Zadrugu 2, već se sklonila godinu dana, to bi bio pun pogodak. Ovim učešćem u zadruzi 2 samo se još više srozala i meni je veoma žao zbog toga. Ajde što je sama sebe srozala, nego što su i njeni bližnji uticali na to kako je sada ljudi vide, odnosno što je ne vole - rekla je Kija, pa nastavila.

- Priča se da je obolela, nisam doktor, ne mogu da dajem dijagnozu, ali iskreno ne verujem u to. Veoma brzo se oporavila kada je dobila keš i ušla u stan, tako da sve te glupe priče o patnji, nervnim slomovima, ludilu i tome nekom drugom može da priča - kaže Kockareva.

Komentar Đoleta Đoganija da bi trebalo da klekne pred Lunom, jer njoj može da zahvali što sad zarađuje i lepo živi, Kija je prokomentarisala u svom stilu.

- Ne mogu ja nikako da kleknem, Luna je to već uradila na stepenicama u Zadruzi. Znači, nije na meni da to radim kada je ona već sve uradila. Ko god priča sa sam ja njoj uništila život jeste sujetan i neostvaren. Luni nisam nikog otela, niti sam joj nešto nažao učinila. A mogla sam da sam htela... Ne znaju oni mene, zna me Slobodan, zato i ćuti i ne komentariše me. Što se tiče uništenja njenog života, neka se jave njihovom bivšem nesuđenom zetu Slobodanu Radanoviću - kaže Kija.

Izvor: Blic.rs/Svet.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još