LEPI MIĆA I DUŠICA U NEVERICI ZBOG REAKCIJE DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Gade mi se uspomene sa Aleksandrom, ne želim da ih gledam! (VIDEO)

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je bivše zadrugare i dva velika rivala Lepog Miću i Davida Dragojevića.

Kako je Davidova ljubav sa bivšom verenicom Aleksandrom Subotić bila jaka, pogledali su još jedan prilog koji je nastao dok su bili u srećnoj vezi, ali je on opet sve vreme gledao u telefon i kucao poruke. Nakon završenog priloga, David je bez dlake na jeziku rekao da mu se neki stvari koje su se desile sa Subotićevom i gade.

- Gledao sam ovo već, da me interesuje gledao bih, ali me ne zanima. Ona je sad srećno zaljubljena, ja sam srećno zaljubljen i to je to. Iskreno, ne gleda mi se. To su uspomene, neke stvari koje sam video mi se gade - izjavio je David.

- Sve su ljubavi prave, dok traju, kod Davida, pa kad prestanu, onda se pljuju. Imamo vezu iz sažaljenja, pa vezu koja je dirigovana, pa vezu koja je bila laž. Ja nikada nisam pre ovog rijalitija popričao sa Aleksandrom, nisam popio ni kafu sa njom nikada. Ja pojma nemam ni o čemu. Stvari o kojima sam pričao, pričao sam iz svog ugla, možda neko smatra da je on najpošteniji muškarac, to me ne interesuje, ja iznosim svoj stav - ispričao je Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.