NOVA POSLASTICA ZA LJUBITELJE SAPUNICA: Turska serija "Dženetine suze" od večeras na TV Pink

Od producenta serije "Miris proleća" stiže nova drama! Posle mnogo uspešnih turskih serija koje ste obožavali, uskoro na TV Pink stiže novo ostvarenje, drama "Dženetne suze" ("Cennet'in Gözyaşları"), zasnovana na korejskoj seriji "Suze raja".

Priča prati lepu i skromnu devojku Dženet Jilmaz, koju je kao bebu majka napustila, a brigu o njoj preuzela baka Mukadeš. Ona se hrabro borila, željna majčinske ljubavi koju nikad nije osetila. Dženet je danas na završnoj godini studija arhitekture - naporno i vredno radi kako bi bila najbolji student u klasi i diplomirala na vreme, pronašla posao i samim tim olakšala svoj i bakin život.

Na dan diplomiranja, njena drugarica i koleginica sa fakulteta, Melisa Sojer je upoznaje sa svojom majkom, Arzu Sojer, koja joj nudi posao iz snova u svojoj uspešnoj kompaniji. Srećna i puna nade u bolju budućnost, Dženet prihvata ponudu. Tamo sreće Selima Arisoja, u kom prepoznaje prijatelja iz detinjstva kog je davno zaboravila.

Njihov rastanak, kao i ponovni susret posle toliko godina je sudbinski - jedno u drugom prepoznaju srodne duše i rađa se ljubav. Međutim, na putu njihove sreće stoji Melisa, koja je sa Selimom odrasla i čitavog života je zaljubljena u njega. Nikad nijednog muškarca nije pustila u svoj život, duboko uverena da će se jednog dana udati za Selima, koji prema njoj gaji samo prijateljska osećanja. Saznanje da je Selim zaljubljen u Dženet, dovodi do Melisinih ishitrenih poteza u želji da ih razdvoji, u čemu je podržava i majka Arzu.

Kada Arzu otkrije beleg na Dženetinom vratu, identičan onom koji je imala beba koju je napustila pre 20 godina, počinje da veruje da njeno pojavljivanje u njihovim životima nije slučajno. Arzu ne reaguje majčinski na ovo saznanje, već smišlja plan kako da ukloni Dženeti iz njenog i života njene porodice.

Ulogu Dženet Jilmaz dobila je turska lepotica Almila Ada, Selima Arisoja tumači mladi glumac Berk Atan, lik Melise Sojer otelotvorila je Zehra Jilmaz, dok njenu majku Arzu Sojer igra Esra Ronabar. Džengiza Sojera tumači Šendžan Gulerjuz, koga je publika upoznala kao Kerema Sandžaktara u seriji "Zabranjena ljubav", dok Dženetinu baku Mukadeš Jilmaz igra iskusna turska glumica Guler Okten.

Producent serije je Ali Gundogdu, koji je producirao i seriju "Miris proleća", koja se tokom 2011. i 2012. godine emitovala na TV Pink. Režiju potpisuje duo Sadulah Čelen i Ajsun Akjuz Mehdiabas.

Da li će Dženet osetiti majčinsku ljubav i kakve će posledice doneti istina? Turska drama "Dženetine suze" od večeras na TV Pink!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.