NOV ZANIMANJE: Aleksandra Prijović oprobala se kao glumica u seriji "Ubice mog oca"

Aleksandra Prijović krenula je stopama devera Stefana Živojinovića i svekrve Lepe Brene, te se bacila na glumu. Prija će imati ulogu u četvrtoj sezoni popularne serije "Ubice mog oca", gde će se pojaviti u dve epizode.

Pevačica je već snimila svoje scene s glumicom Milenom Vasić, koja se u seriju vraća kao pevačica Biba.

Doduše, za razliku od Brene, koja je bila glavna glumica u megapopularnom filmskom serijalu "Hajde da se volimo", zvezda "Granda", koja je još na početku karijere, u seriji ima epizodnu ulogu. Ona, naime, igra pevačicu, ali ne sebe, već lik koji se zove Mila.

Prija je oduševljena novim angažmanom, iako je najpre bila skeptična da li će moći da iznese ulogu onako kako scenario zahteva, pa se malo dvoumila da li da prihvati. Iako stalno ističe da joj je beba koju su pre pet meseci dobili ona i njen suprug Filip Živojinović prioritet, folkerka ipak nije odolela šansi da se oproba i kao glumica, pa je pristala da potpiše ugovor s producentima.

- Aleksandra je bila zatečena pozivom da igra u seriji, ali s obzirom na to da voli izazove i da joj znači ta vrsta popularnosti, shvatila je da će joj to biti pogodno za karijeru. S druge strane, Priji odgovara što je krenula stopama svoje svekrve Lepe Brene, koja ima i te kako značajno glumačko iskustvo.

Brena je, doduše, snimala film o sebi i čitava produkcija i glumačka podela je bila njoj podređena, dok će Aleksandra imati malu ulogu, ali je svesna da će joj i to povećati popularnost.

- Filip joj je rekao da obavezno prihvati ponudu, a kuma Jelisaveta Orašanin, koja je takođe igrala u "Ubicama", pomogla joj je u pripremi uloge - otkriva dobro upućen izvor i dodaje da su pojedine scene s Prijovićevom i Vasićevom već snimljene na jednoj od lokacija u Zemunu, a prisutni koji su bili na setu kažu da se pevačica,  solidno snašla.

Zanimljivo je da se i Prijin dever Stefan Živojinović takođe pojavljivao u seriji "Ubice mog oca", ali kao pevač. Stefan je otpevao u drugoj sezoni pesmu "U drugom životu", za koju je muziku i tekst radio Dragan Brajović Braja. I Filip je imao udela u rečima ove pesme, pa je potpisuje zajedno s Brajom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: aleksandra_official/Instagram

Pogledajte još