DARKO LAZIĆ DONEO ODLUKU: Praviću rođendansku žurku ćerki kad se vrati sa mora i ja sam njen roditelj!

Nakon saobraćajne nezgode, koju je doživeo u oktobru prošle godine, Darko Lazić je prilično oslabio. Međutim, nakon izlaska iz bolnice ponovo se vidno ugojio.

- Ugojio sam se jer sam šest meseci na štakama i u kolicima, nisam mogao da se krećem. Sad radim koliko-toliko na tome da skinem suvišne kilograme. Lako se kilogrami nabace, a teško se skidaju - priznaje pevač koji više ne hoda uz pomoć štaka, ali se još uvek ne kreće kao ranije.

Darko ima poteškoće pri hodanju, ali veruje da će se vremenom vratiti na staro.

- Krećem se dobro ali nije baš najbolje. Znate da sam uvek bio u punom gasu, ali više nije tako. Nema veze, i bolje je što je tako. Bolje je zbog mnogo stvari - priznaje pevač.

Pobednik četvrte sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda” nedavno se vratio nastupima. On kaže da dobro podnosi tezge, budući da ima problema s nogom.

- Mislio sam da će mi biti naporno na nastupima, ali nije toliko. Imam barsku stolicu pa sednem na nju, uzmem stalak za mikrofon, lepo to uradimo da se ne primeti da imam problem. Generalno sam se super snašao - kroz osmeh kaže Darko.

On je nedavno izdao numeru „Majko” koja je danima bila prva na trending listi na Jutjubu, a za kratko vreme zabeležila je više od 10 miliona pregleda. Darko ne krije zadovoljstvo zbog toga i najavljuje novu pesmu, ali i album.

- Snimam sad i drugu pesmu. Moj osećaj je da će između „Majko” i nje biti mrtva trka koja će biti veći hit. Do Nove godine izaći će i ceo album - otkriva je Darko i dodaje da se na nastupima oseća koliko je falio publici sve ovo vreme.

- Na mom četvrtom nastupu publika je sve moje pesme pevala sama. Na kraju sam rekao: „Dobro, ljudi, ja nisam morao ni da dođem kada vi sve pesme pevate. Pustite me da otpevam bar nešto, bar jednu strofu".

Veliku pažnju medija privukla je rođendanska proslava njegove ćerke Lorene kojoj nije prisustvovao.

- Praviću rođendansku žurku ćerki kad se vrati sa mora. Želim da proslavimo zajedno njen rođendan, jer i ja sam, pored Ane, njen roditelj - kaže Darko, vidno revoltiran što je Ana sama pravila rođendan ćerki.

Lazić, koji je nedavno dobio sina sa verenicom Marinom, priznaje da mu je teško što ne viđa ćerku iz prvog braka.

- U kontaktu smo. Uglavnom su to neki video-pozivi, ne viđamo se često, ali se nadam da će se to promeniti - otkriva Lazić, koga smo pitali zbog čega je ne viđa često.

- Ja nisam mobilan. Ne mogu mnogo da se krećem. Ali nebitno, neću o tome da pričam - bio je izričit pevač koji se pre mesec dana i zakonski razveo od Ane Sević.

Izvor: Blic.rs
Foto: new_me_911/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.