VIDIMO SE U NEKOM DRUGOM ŽIVOTU: Poznati se opraštaju od preminule misice Dijane Milojković

Preminula misica Dijana Milojković bila je prijatelj sa mnogim poznatim ličnostima i uzor velikom broju ljudi, kako se treba nositi sa problemima i boriti u životu. Mnogi su je znali kao borca, čak i onda kada je bilo najteže i svi će je se sećati po čarobnom osmehu koji je imala.

U prilog toj priči, idu i oproštajne poruke na društvenim mrežama, sa kojima se poznati opraštaju od prerano preminule Dijane.

Prva se na Instagramu oglasila Aleksandra Prijović, koja je napisala:

- Otišla si mila moja. Hvala za svaku lepu reč i osmeh. Voleću te, zauvek - napisala je pevačica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official)

Sanja Marinković je napisala kratko:

- Velika tuga!

Pevačica Milica Todorović je u šoku i još uvek ne može da veruje da misice više nema.

- Pa kako bre? Kad? Zašto - pita se Milica.

Rada Manojlović, takođe tužna zbog gubitka prijateljice napisala je:

- Ljubav, hrabrost, vera, nada, lepota, dobrota, mladost, sve si to ti bila i ostaćeš zauvek. Anđeo i lavica naša. Inspiracija, heroj i uzor!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic)

Najemotivniju poruku, napisao je Dijanin bivši verenik Stefan Karić, koji je bio uz nju kada je saznala za bolest i koji je prošao sa njom prve hemoterapije. Stefan je u znak podrške, kada je Dijani od terapija opala kosa, obrijao glavu. On je napisao dugu i emotivnu poruku:

- Imala je ona i previše problema. Samo eto, neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno i retko ko je mogao naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom! Hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noc! Nikada te neću zaboraviti i nikada te neću prestati voleti. Vidimo se u nekom drugom životu, u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru Dijana moja. Zauvek tvoj Stefan - napisao je bivši verenik misice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stefan Karic (@karic_stefan)

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: dijanaslife/Instagram

Pogledajte još