PROLAZI KROZ DRAMU: Nadežda Biljić odlučila da krene na terapije kod psihijatra

Pevačica Nadežda Biljić nakon „Zadruge 2“ i fizičkog napada koji je preživela od strane Mikija Đuričića rešila je da potraži stručnu pomoć kako bi se nosila sa stresom.

U više navrata je istakla da ima košmare i da se retko budi i teško zaspi, te je zaključila da je sve posledica šoka koji je preživela pred kamerama kada je pčelar na nju nasrnuo štakom.

- Nadežda se i nakon izlaska iz rijalitija osećala jako loše, prisutna je bila ta neka nervoza i nemir. Iako je znala da je sada u spoljnom svetu te da nema šanse da joj Miki naudi nije uspevala da pronađe način da se nosi sa svim što ju je zadesilo. Pričala je sa porodicom i prijateljima, koji su je posavetovali da o svemu popriča sa stručnom osobom, jer ipak okolnosti u kojima je ona živela mesecima nisu uobičajene. Sama je shvatila da je to dobar predlog, te je rešila da krene kod psihijatra - kaže dobro obavešteni izvor.

Biljićeva je potvrdila ove priče.

- Ići ću i kod psihologa i kod psihijatra, naravno da ću da idem. Svašta se izdešavalo, ostavila je traga na mene čitava ta drama sa Mikijem.

Izvor: Blic.rs
Foto: nadezdabiljic/Instagram

Pogledajte još