ĆUTALA SAM I TRPELA, MISLEĆI DA ĆE BITI BOLJE: Dragana Mitar odlučila javno da progovori o nasilju u porodici

Dragana Mitar, koja prolazi kroz loš životni period, zbog razvoda i pretnji supruga Siniše Dragutinovića da će joj oduzeti dete i ubiti je, rešila je da javno progovori o paklu kroz koji prolazi.

Ona je prihvatila da gostuje u jednoj emisiji na televiziji "Pink" u kojoj je iskreno i bez tajni pričala kroz šta je sve prošla, od kako je upoznala Sinišu, a na pitanje zašto je trpela nasilje i pretnje, Dragana je rekla.

- Ja sam ćutala i neke stvari sam trpela zbog boljitka. Kažu narod da se ljudi menjaju, oprostite, dajte šansu. Kada se više puta to ponavlja, mislim da tu oproštaja nema. Sama ta tužba i oduzimanje deteta od majke, ja mislim da je to za mene najveće delo koje ja osuđujem - ispričala je Dragana.

Bivša zadrugarka je pričala i o tome da je njihov sin Jovan prisustvovao jednoj sceni tuče.

- Jovan je jedne noći čuo galamu koja ga je probudila. Došao je do dnevne sobe i nije mu bilo jasno zašto vičemo. Sinišu nije zanimalo što je dete tu i koliko god sam pokušavala da ga smirim, on je bio sve gori, pa me je u jednom trenutku i udario, zbog čega je Jovan počeo da plače i da se trese. Prišao mi je i počeo da me grli, govoreći mi da me voli i da se plaši. Dok sam ja pokušavala da smirim dete, Siniša me je vređao kako sam nesposobna majka, koja nije u stanju da smiri dete koje jeca od straha - rekla je Dragana.

U jednom trenutku, o celoj situaciji, svoje mišljenje je dala i Draganina majka Jadranka, koja je otkrila do sada nepoznate detalje.

- Kada sam shvatila da je Draganin i Sinišin odnos postao ozbiljan, tražila sam da upoznam njenog dečka. Naravno da mi nije bilo drago što je Siniša stariji od moje ćerke 19 godina i što ima dva deteta iz prošlog braka. On je na mene ostavio lep utisak. Ponašao se kao gospodin i nismo bili svesni da će bilo kad doći do ovakvih trenutaka kroz koje trenutno prolazimo - rekla je Jadranka.

Draganina majka je od Sinišine bivše žene saznala da joj je ćerka trudna.

- Ona je jednostavno došla kod nas i rekla mi je da će ostaviti Sinišu, jer je Dragana trudna. Za mene je to bio šok, nakon kog sam suprugu objasnila da on mora da se upozna sa Sinišom i porazgovara sa njim.

Jadranka je još otkrila i da je policija dolazila nekoliko puta po Draganinom pozivu, jer je prijavljivala nasilje i da im je Siniša savetovao da Draganu vode kod psihijatra nakon Zadruge.

- Dragana je krila da je Siniša maltretira, pa i to da ju je izbacivao iz kuće, da joj je uzimao auto i da je dolazila policija. Kada je shvatio da će zbog svega što je Dragana izrekla u Zadruzi, on imati problema, pokušao je da nas ubedi da je Dragana luda i da odmah po izlasku iz Zadruge mora ići kod psihijatra - otkrila je Jadranka.

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još