NEUTEŠNA: Rada Manojlović dirljivim pismom se oprostila od Dijane Milojković (FOTO)

Misica Dijana Milojković izgubila je juče borbu sa kancerom u 33-oj godini, a poznate ličnosti veoma su pogođenje njenom smrću.

Dijana koja je bila simbol borbe nad opakom bolešću zadobila je simpatije brojnih pevačica. Jedna od njih je i Rada Manojlović koja je neutešna te je  podelila nekoliko zajedničkih fotografija na Instagramu .

Ona je uputila dugačko pismo posvećeno Dijani, a potom izjavila saučešće porodici:

- Nema više šta ni da se kaže. Ova vest je toliko neverovatna i tragična da kida srce i mozak, ostavlja u neverici...Teško je čak i da se napiše, a kamo li da se prihvati najgora i najcrnja istina... Čast mi je što sam te poznavala, divila sam ti se i divim ti se na svemu! Hvala ti za svaki savet, za svaki osmeh, za svaku lepu reč, a od tebe se samo tako nesto i moglo čuti. Hvala ti sto si mojoj sestri Mariji i meni pružila iskreno prijateljstvo, želela nam sve najbolje i uvek bila tu za nas, kao da se znamo ceo život. Hvala ti što sam bila u tvojoj blizini, videla uživo tvoju nestvarnu lepotu, oči, osmeh, uživala u tvojoj dobroti i pozitivnoj enegriji kojom si plenila, bez obzira na strašnu muku i borbu koju si u sebi proživljavala. Zauvek ću ti se diviti i misliti o tebi, ti si naš istinski heroj i idol. Stvarno ne mogu da se pomirim, ovo je prava tragedija. Počivaj u miru, najlepša Dijana. Porodici najdublje saučešće - napisala je Rada.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.