VANJA JOJ SPREMA VELIKO IZNENAĐENJE: Udaje se Snežana Đurišić!

Pevačica Snežana Đurišić i njen partner Vanja Milošević već dugo uživaju u skladnoj vezi, a kako se odnedavno spekuliše, doktor sada planira i da se venčaju.

Naime, Vanja se poverio bliskom prijatelju kom je rekao da je već spremio verenički prsten kojim će da zaprosi folkerku, pa namerava da joj priredi pravo iznenađenje.

- Vanja je kao zapeta puška! Ispričao mi je da namerava da se oženi Snežanom, a odavno smišlja na koji način bi mogao da je iznenadi. On će da zakaže venčanje, a kupuje joj i dijamantski prsten. Doneo je baš čvrstu odluku i mislim da u ovom trenutku ne postoji ništa što bi moglo da ga pokoleba - ispričao je izvor, a potom otkrio da je Vanja i te kako uzbuđen.

- Milošević je drugu ispričao da je već sada uzbuđen zbog toga što namerava da se oženi Snežanom. Rekao je: "Druže, ja sam rešio! Dosta mi je više ovih abrova i tračeva! Sneža je žena mog života, nema bolje od nje! Obrazovana je, lepa, odmerena, ostvarena i kulturna! Zaslužuje da bude srećna i da živi kao kraljica, a ja ću to da joj pružim. Želim da je vidim u beloj haljini i da je odvedem pred matičara. U crkvi ću da joj se zakunem na večnu ljubav, a onda je vodim na ekskluzivno putovanje. Ići ćemo na Azurnu obalu, a posle planiram da je vodim i na Sejšele. Dosta je radila, treba da se odmori. Neću dozvoliti nikome na senku da joj stane - rekao je Milošević svom prijatelju.

Vanjin drug je na je na kraju prokomentarisao i da Snežana verovatno i ne sluti šta joj se sprema, ali će verovatno biti prijatno iznenađena.

- Ne znam da li Sneža zna šta Vanja smera i kako će ona na to reagovati, ali koja se žena ne bi raznežila na ove reči. Siguran sam da će sve one afere ostati iza njih i da će dugo, dugo biti srećni - rekao je Vanjin blizak prijatelj.

Partner Snežane Đurišić Vanja Milošević našao se pre nekoliko meseci u žiži javnosti nakon što se navodno pojavila prepiska u kojoj je napisao da je pevačica vatra u krevetu, ali da to ne može da se vidi na prvi pogled. Milošević je to rekao mlađoj devojci sa kojom se dopisivao preko društvene mreže Fejsbuk, pa je nastao skandal jer se sumnjalo da je pevačicu varao sa mlađom devojkom.

- Mlađe je slađe, ali Snežana je vatra u krevetu. Možda ne deluje tako, ali je zaista dobra - napisao je mlađoj devojci ginekolog tom prilikom, a par se posle prepiski koje su dospele u javnost nije oglašavao, te su uspeli da prebrode i tu situaciju i ostanu zajedno.

Izvor: Skandal/Republika.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.