ŽELJKO MITROVIĆ IZNENADIO ODLUKOM: Dvoje mojih Instagram pratilaca ući će u "Zadrugu 3"! (VIDEO)

Prva i druga sezona "Zadruge" pokazale su zbog čega je ovo najgledaniji rijaliti na ovim prostorima i zbog čega je Željko Mitrović ovim projektom postavio nove standarde kada je o ovakvim formatima reč.

- Pored standardnog kastinga koji sprovodi televizija Pink za septembarsku 'Zadrugu 3', Veliki šef je odlučio da zbog ogromnog broja zahteva na Instagramu Željka Mitrovića proširi broj učesnika. Naime, Željko Mitrović će od zahteva pratilaca na Instagram profilu odabrati dva učesnika koji će dobiti mogućnost da se takmiče u najvećem rijalitiju. Ono što je neophodno da uradite je da zapratite profil i da pošaljete zahtev sa kratkom biografijom i fotografijama - saopštila je voditeljka Dušica Jakovljević.

Dakle, osim učesnika koje će produkcija odabrati, dvoje pratilaca Željka Mitrovića dobiće priliku da uđu u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima i postanu ravnopravni takmičari za glavnu nagradu.

U prethodna dva dana, otkako je Dušica saopštila ovu vest, stiglo je mnogo poruka na Željkovom Instagramu, što je još jedan pokazatelj o popularnosti "Zadruge" a vlasnik Pinka, obavestio je fanove da ipak pišu na mejl "Zadruge" kako bi što kvalitetnije mogao odabrati kandidate.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Promo

Pogledajte još