TEK SAD POČINJE HAOS: Bivši sponzor Ane Korać i Zerine Hećo ulazi u rijaliti

Ime Suada Keserović, poznatijeg kao Suki, često se moglo čuti kako u drugoj sezoni Zadruge tako i prethodnim sezonama Parova. Odlučio je da iskoristi dobijenu popularnost i sam se oproba u ulozi rijaliti igrača. Suki će se ove jeseni useliti u Vilu Parova.

Naime, Suki je na svom Instagram profilu objavio da ulazi u novu sezonu Parova!

S obzirom da je Suki jedan od ljudi koji je pominjan u svim sezonama ovog rijalitija, a i u poslednjoj sezoni Zadruge, mnogi će želeti da čuju šta on ima da kaže o poznatim damama sa estrade. Jedno vreme se čak i pričalo da je on "makro" ovim damama, ali on je to demantovao.

U žižu intersovanja došao je kada se pokrenula priča o njegovoj navodnoj vezi sa Anom Korać. Njih dvoje upoznali su se preko izvesnog Karla, bivšeg Aninog dečka.

Tokom Aninog učešća u Zadruzi Suki je demantovao navode da su bili u vezi i rekao:

- Upoznali smo se, družili smo se, ali smo kroz zajednička druženja shvatili da se sviđamo jedno drugome, pojavile su se neke varnice, simpatije, između nas. Naravno, iz poštovanja i mog i njenog prema Karlu, nismo ništa preduzimali u tom smeru i nije ništa bilo među nama.

Suki je za proslavu Aninog rođendana u Zadrugu poslao veliki buket ruža, što je zadrugarku oduševilo.

Međutim, nije Ana jedina zadrugarka sa kojom je Suki dovođen u vezu. Prethodno je povezivan sa Zerinom Hećo. Zerina je pričala kako je Suki silovao, a potom nije dao mira, slao poklone i stalno oglašavao tokom njenog učešća u Parovima. Jednom prilikom je čak i upao u dvorište vile, ali je odmah izbačen. Mnogi, a među njima i Aleksandra Subotić, nisu verovali u ovu priču i smatrali su da je sve to rađeno zarad marketinga.

U kakve li je sve još priče upleten ovaj kontraverzni Hrvat i kakve nas sve zanimljivosti očekuju saznaćemo od septembra kada bude postao učesnik osme sezone Parova.

Izvor: Espreso.rs
Foto: ana_korac/Instagram

Pogledajte još