MALA DAMA: Užičanka Jovana Petrović osvojila drugo mesto na takmičenju lepote u Šangaju

Udruženje "Diva turizma" iz Beograda, niže uspeh za uspehom a pod sloganom "Deca su ukras sveta". Užičanka, Jovana Petrović, model Udruženja Diva turizma, osvojila je u Šangaju prestižno drugo mesto po lepoti i treće mesto za Supertalenat na takmičenju C/Plan Kids Supermodels kao prestavnica Srbije a između 60 zemalja iz celog sveta.

Jovana se takmičila u grupi pred Teen i svojom lepotom, talentom i fantastičnim držanjem na sceni oduševila žiri i sve prisutne u sali.

Jovani je nosilac svetske licence Christine Huang predvidela veliki uspeh u modelingu rekavši da Jovana ima poseban talenat i da gracioznošću pleni, kao jedna prelepa princeza.

Inače, Jovana je odabrana kao pobednica "Mala dama i džentlmen Srbije" od strane Udruženja Diva turizma da predstavlja Srbiju na svetskom finalu.

Jovana ima 11 godina, bavi se rekreativno glumom, pleše, peva a njena ljubav prema životinjama obara sve rekorde.

Inače Jovanin tata je naš poznati umetnik Dejan Petrović, koji je sa svojom suprugom Brankom boravio svih 5 dana u Šangaju bodreći svoju malenu princezu.

Roditelji i njeno matično Udruženje dele veliku radost, a Jovanu po dolasku čekaju brojni intervjui i nastupi u medijima.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.