STEFAN KARIĆ NIKAD ISKRENIJI: Želeo sam da oženim Dijanu i naslednike sa njom!

Dijana Milojković preminula je iznenada u ponedeljak uveče u 33. godini života, nakon teške borbe sa opakom bolešću.

Dijanin bivši partner Stefan Karić duboko je pogođen zbog smrti misice, sa kojom je planirao brak i decu.

Naime, Stefan i Milojkovićeva rastali su se kada je u Karićevom telefonu pronašla dopisivanje sa nepoznatom devojkom.

- Voleo sam Dijanu kao boga! Od trenutka kada sam je video, zaljubio sam se. Ona je bila moja najveća ljubav. Sa njom sam hteo sve! Hteo sam da se venčamo i da imamo puno dece. Nikada mi nije padalo na pamet da možemo da se posvađamo zbog tako nekih gluposti. Raskinuli smo zbog sitnice - govorio je Karić posle prekida veze sa misicom.

Nakon brojnih spekulacija oko razloga raskida, on se oglasio na Instagram profilu, gde je do detalja objasnio zbog čega su se rastali.

- Dijana mi je našla mobilni telefon koji je stajao kod nas u sobi i koji je bio četiri meseca ugašen. Jednog dana sam otišao da operem auto, a ona je sređivala sobu, uzela ga i upalila. U telefonu nije bilo ničega, sem jedne poruke sa jednom devojkom, sa kojom se nikada nisam video. Sa njom sam se dopisivao dok Dijana i ja nismo bili zajedno. Nisu bile silne poruke od nekih drugih devojaka. Kada sam se vratio, kući pitala me je: "Čiji ti je to telefon?", a ja sam je tada slagao i rekao da je to očev telefon i da stoji tu već dugo. Slagao sam je da se ne bi raspravljali i posvađali zbog gluposti. Taj telefon je ostao upaljen i sutradan smo ležali i gledali neki film. U jednom trenutku telefon je zazvonio. Verovatno je toj devojci stiglo obaveštenje da sam dostupan ili nešto slično. Ni danas nisam siguran ko je zvao, ali sam se ja u tom trenutku pogubio i mahinalno uzeo telefon. Krenuo sam da odnesem ocu i, dok sam mu davao telefon, rekao sam: "Drži ovaj telefon, rekao sam Dijani da je tvoj" - stoji u Karićevom obrazloženju.

On je u nastavku napisao da je ona u tom trenutku bila iza njega i da je čula kad je to izgovorio.

- Dijana je bila iza mene kada sam se obratio ocu. Nije mogao da me opere ni Dunav, ni Sava! Tih dana kao da je tražila nešto da bismo se posvađali, a na kraju je našla. To je cela istina. Posle svega što smo prošli, "prevara" je bila razlog da raskinemo - naveo je Stefan.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: stefankaric/Instagram

Pogledajte još