OZVANIČIĆE SVOJU LJUBAV: Luna i Marko staju na ludi kamen!

Luna Đogani se udaje za Marka Miljkovića. Pobednica "Zadruge 2" i di-džej iz Brusa rešili su da naprave veliku svadbu u septembru i tako ozvaniče svoju ljubav.

Miljković je nedavno izveo Lunu na večeru i tada ju je i zaprosio, a ona je rekla "da". Odmah su počeli da planiraju slavlje, na koje će biti pozvano 200 gostiju.

- Od kada su napustili "Zadrugu", njih dvoje više nemaju trzavice i svađe. Shvatili su da se ludo vole, a i počeli su zajedno da žive. Marko se uselio u Lunin stan na Novom Beogradu. Pošto ima 36 godina, ne želi da gubi vreme, već hoće da se ženi! Smatra da što pre treba da zasnuje porodicu i ima decu. Kad je na večeri zaprosio Lunu, ona se u prvi mah iznenadila, ali je ubrzo rekla "da". Mada je svima pričala da je mlada za brak, srce je prelomilo da pristane. Još tada su počeli da planiraju svadbu - otkriva dobro obavešten izvor.

Zaljubljeni par praviće dva slavlja - u Beogradu i Brusu.

- Već su napravili spisak gostiju i biće ih oko 200. Na listi je mnogo bivših učesnika "Zadruge" s kojima su ostali u dobrim odnosima, poput Ane Korać, Davida Dragojevića, Save Perovića... Napraviće dve svadbe, jednu u Markovom rodnom gradu Brusu, a drugu u Beogradu. Proslava u Brusu biće po svim srpskim običajima, dok će u prestonici rezervisati jedan poznati hotel i tamo napraviti gala događaj - prenosi sagovornik.

Prema njegovim rečima, budući mladenci angažovaće organizatora venčanja.

- Luna želi da se posveti karijeri i nastupima, pa neće imati vremena da se posveti planiranju svadbe. Zato će platiti agenciju koja će se baviti dekoracijom, hranom, rasporedom sedenja i drugim detaljima... Kad je reč o muzici koja će zabavljati goste, Luna je rekla da želi da joj obavezno svira "Magla bend", a za pevačicu se još nisu dogovorili - priča izvor.

On dodaje da su lepe vesti saopštili roditeljima, a prvo su javili Markovoj porodici:

- Njegova majka Neda se oduševila! Ona jedva čeka da oženi sina i dobije unučiće. Luna je bila u Brusu i upoznala buduću rodbinu. Za sada se fino slažu.

S druge strane, Lunina majka Anabela je vest o venčanju dočekala na nož, jer od starta ne podržava njihovu vezu.

- Poludela je! Neće ni da čuje za svadbu. Rekla je ćerki da nema potrebe da žuri s udajom, kao i da bi joj bilo bolje da se posveti karijeri. Zabrinuta je kao i svaka majka, jer Luna ima tek 23 godine i život je pred njom. Još su joj sveže slike njihovih svađa u "Zadruzi" - kaže sagovornik:

- Njih dvoje se nadaju da će uspeti da je smekšaju, jer je Anabela popustljiva prema ćerki i na kraju joj ipak usliši svaku želju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: lunadjo/Instagram

Pogledajte još