OGNJEN AMIDŽIĆ OTKRIO DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: Sestra Maja me je jurila nožem posle jedne svađe

Popularni voditelj Ognjen Amidžić retko priča o svom privatnom životu, a akcenat uglavnom stavlja na svoje poslovne uspehe koje niže već godinama.

Malo ljudi zna da Ognjen ima i sestru, koja je inače pravi intelektualac i ono po čemu se razlikuje od svog brata je da se ne bavi javnim poslom niti ju je ikada to zanimalo.

Njegova dve godine mlađa sestra Maja je magistar engleskog jezika, a kako kaže Ognjen, ona tečno priča britanski. Jednom prilikom, upravo zbog ovoga, on se hvalio na društvenim mrežama.

On je ispričao da sa Majom nikada nije imao ozbiljne sukobe, pa priznao da je i sa svojim roditeljima uvek bio u dobrim odnosima i da je cenio to što su bili pravi autoriteti.

- Razlika između nas je dve i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat. Ipak, uvek smo bili u malom raskoraku, a najviše sam voleo da je iznerviram i onda da se smejem. Nije bilo velikih svađa, ali me je nekoliko puta jurila nožem - pričao je Ognjen kroz smeh, a onda nastavio:

- Međutim, danas smo u odličnim odnosima. Roditelji nam nisu bili strogi, ali znalo se šta je red i ko je autoritet, kao i šta se može, a šta ne, mada nas nikada nisu tukli - zaključio je tada voditelj.

Izvor: Pink.rs
Foto: Danas Conference Center/YouTube- printscreen

Pogledajte još