NE ŽELI DA JE VIDI? Luka Lazukić skoro tri meseca ništa ne zna o naslednici Katji

Suprug Nataše Bekvalac Luka Lazukić koji je sa pevačicom još u zvaničnoj zajednici jer traje brakorazvodna parnica, privremeno se odrekao viđanja njihove ćerke Katje.

IT stručnjak je Centru za socijalni rad u Novom Sadu, gde je sredom po sudskoj odluci viđao dete, prijavio tešku operaciju kičme, zbog čega navodno nije u stanju da putuje i dolazi iz Beograda u glavni grad Vojvodine jednom nedeljno.

- Pošto Lukina zabrana prilaska i telefoniranja Nataši nije istekla, on bi se i dalje po pravilu jednom nedeljno sastajao s ćerkom. Međutim, uskoro se navršava treći mesec otkako nije ni video ni čuo naslednicu koju je dobio s pevačicom. On je obavestio socijalne radnike da ima zdravstveni problem koji ga sprečava da dolazi u Novi Sad.

Za to vreme nijednom nije čak ni pozvao telefonom da pita kako mu je dete i treba li mu nešto. Iako zakonski nema obavezu da mesečno plaća alimentaciju jer je razvod u procesu, on bi kao svaki savestan otac trebalo da ima moralnu obavezu prema ćerki. Srećom, pa Bekvalčeva radi i ima mogućnost za normalno odgajanje dece - otkriva izvor.

Uprkos činjenici da je navodno imao, kako je rekao, tešku operaciju, Lazukić je nedavno viđen kako se provodi na Egzitu.

- S društvom se provodio u Novom Sadu. Proveo je jedan, ali vredan dan. Igrao je, đuskao, pio i provodio se. Takođe, svakodnevno obilazi kafiće na Dorćolu kod svojih prijatelja i vozi se motorom. Na slikama i snimcima ne izgleda kao da je tek operisan, jer se normalno kreće i ponaša - završava izvor.

Izvor: Novosti.rs/Kurir
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.