ALEKSANDRA SUBOTIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: David je bio promašena investicija (VIDEO)

Aleksandra Subotić gostovala je u emisiji "Narod pita", u kojoj se osvrnula na odnos sa njenim bivšim dečkom Davidom Dragojevićem. Ona nije štedela svog nekadašnjeg emotivnog partnera i istakla da je on za nju, kako kaže, promašena investicija.

- Ja sam previše vremena utrošila na osobe koje to nisu zaslužile. I vremena, i emocija, i živaca, zaista sam se dala. Smatrala sam, kada voliš nekoga, on (David) mi je bio na prvom mestu. Ne želim da razmišljam o tome, on je moja promašena investicija. Hvala mu lepo, ali... Moramo polako da vodimo taj razgovor, sve je ovo previše za mene - rekla je Aleksandra i nastavila:

- Mi smo ušli u "Zadrugu" sa jednom istinom, ja znam šta se desilo i ne može niko da mi izbriše moja sećanja i moje uspomene, ja sam bila sa tim čovekom. Taj čovek je za tri dana rešio da promeni i sebi i meni život. Rešio je da demantuje našu vezu. Mene je to zabolelo, smatram da to nisam zaslužila. Razlog mog povratka je bio da saznam zbog čega se to desilo. Treba ostati čovek, a on to nije bio. On je rešio da mene zgazi i smatrao je da sam nemoćna i da ne mogu da se odbranim. Smatram da sam dokazala svoje. Čujem da se trudi da dokazuje svoju priču, ali mu ne ide, svestan je da sam ja u pravu - navela je Subotićeva.

Aleksandra Subotić je u emisiji "Narod pita" pričala i o svom novom dečku koji se zove Petar. Kako je navela, sa njim joj je prelepo i od nje je stariji čak 20 godina.

- Imam novog dečka. Tačno je da ko se opeče o mleko duva i u jogurt. Sve vreme strahujem, valjda je bolje da budem obazriva, ali šta ako napravim neku glupost? Dobila sam komentar od jedne gospođe: "Hvala Bogu da nije zubat!" Ne znam ko je on, zove se Petar, zovu ga Peca, stariji je od mene 20 godina. To je neobično ljudima, ali mi je David bio najmlađi, pa mi je haos napravio - rekla je Aleksandra i nastavila:

- Meni se mnogo sviđa što je pokazao da je dobar čovek i dok sam ja bila u rijalitiju. Ja imam dosta da naučim od njega. Trudio se za mene, čuo se sa devojkom koja je čuvala moje dete dok me nije bilo. Imam muškarca koji je muškarac, imam nekoga ko je dominantniji i zreliji. Sve mi je čudno, ne mogu da kažem dečka, jer nije toliko mlad. On mi je dečko, ali je zreo čovek i pravi muškarac. Nije to ne znam kakva veza, ne želim da žurim, nisam opterećena ničim, niko mi ne unosi negativnu energiju, osećam se zaštićeno. Sa njim može biti nešto ozbiljno u budućnosti, ali ko to zna? - rekla je Aleksandra.

Izvor: Novosti.rs
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Pogledajte još